Wednesday, 16 December 2009

Why?

Tension yang teramat pada waktu dan ketika ni.
Rasa nak marah pon ada ni Angry

Kenapa la internet malam ni slow na mampus cam siput khinzir je?
Ish tension dibuatnye. Nak bukak satu web tu je dah kena tunggu lama. Time-time orang tengah bosan ni la dia wat hal pulak.

Ikutkan hati nak je tido sekarang tp aku masih ada kerja yang perlu aku wat menggunakan internet ni.. Haduyai internet ku sayang, tolong la pulih seperti sedia kala balik..

MOOD : Bengang sebenggang benggangnye ! Angry


2 comments: