Wednesday, 23 December 2009

Sadness

Lately I feel so down !


SAD !


Sadness


Luaran aku memang orang akan nampak aku happy tapi sebenarnye hati aku sering menangis lately ni.

Aku down gila bila dapat tahu something yang tak sepatutnye aku tahu and to me tak sepatutnye berlaku.

Why it happend to me?

Kenapa mesti aku yang terpilih?


Kenapa Allah sering menguji aku dengan dugaan yang aku sendiri tidak mampu untuk hadapi? Sad

Walaupon aku masih belum mendapat kepastian yang sahih, tapi aku harap sangat perkara tu tak terjadi.


Ya Allah, aku mohon padamu permudahkanla segala urusanku.
Berikanla aku kekuatan untuk meghadapi semua dugaan yang Engkau berikan kepadaku. Sesungguhnya aku hamba yang lemah Ya Allah.


MOOD : Lost all my soul heart_broken


10 comments:

  1. onni,kenapa ni? maaflah,han lambat sedar.

    ReplyDelete
  2. nape ni dik??ape yg berlaku..sbr ek..setiap yg berlaku ade hikmahnya

    ReplyDelete
  3. sis..
    apa2 yg jd pun,
    sis ingt yg hani slalu ade support sis k?
    be strong sis!
    apa yg dtg msti bg hikmah dkt sis!
    hani tau sis leh lalui semua dugaan yg diturunkan pda sis..
    ;)

    ReplyDelete
  4. khaty @han eba : its okey han. sis sdh sbbkan illness. :(
    pape pon thanks for ur concern.

    khaty @merahitujambu : khaty mmg tgh bersbr ni sis tp dlm masa yg sma sedih tu tak leh ilang. semoga btl kata sis, setiap apa yang berlaku akan ade hikmahnye. Thanks yah sis.

    khaty @mrs minho : hani thanks a lot dear cz slalu ada bila sis sedih ataupon gembira. sis akan trs kuat hadapi sume ni dgn adanye semngat korang. thanks sesangat.

    ReplyDelete
  5. ciannya dekat Princess shorang ny....problem@cbaran dlm idop ny ibarat taik idung,wlaupon ary2 korek,esop taik y baru akan terbntuk.....jadi jgn putus asa dan terus mengorek he4

    ReplyDelete
  6. khaty @fiezmarn : he he he..sempat pulak berjenaka er. btw thanks yah :P

    ReplyDelete
  7. khaty,nape ko sad?
    cite r kat aku...
    mane tau aku bole tlg...:)

    ReplyDelete
  8. khaty,nape ko sad?
    cite r kat aku...
    mane tau aku bole tlg...:) -emma

    ReplyDelete
  9. khaty,nape ko sad?
    cite r kat aku...
    mane tau aku bole tlg...:) -emma

    ReplyDelete
  10. khaty @emma : Dear dis was ur first time cmmt kat blog aku. terharu ni.. thanks a lot.. *sangat happy*
    btw tak yh la aku story kat sini kan cz aku dah cite kat ko baru je td kan :P

    ReplyDelete