Sunday, 20 December 2009

Reunion for MALAY STUDENTS

Hello Mellow and salam buat semua. Happy

Finally me and my schoolmates met again today since our last reunion on 27 June 09.
Sangat gumbira hingga tak terkata Big Grin

Actually today is reunion for all my classmates during secondary including indian and chinese. But for the unknown result, indian and chinese cancelled the reunion. A bit disappointed but still okey coz they said they’ll construct a new reunion early January next year. But for malay yang dah ada, kami teruskan je la aktiviti tu. Planning asl ialah jumpa semua orang kat Pizza Hut. Tapi disebabkan indian and chinese cancelled event tu, malay plan habiskan masa kat Karaoke Endah Parade, Sri Petaling. Memang dari sekolah dulu, tempat tu la yang kitorang akan tuju kalo nak menyumbangkan suara Big Grin

Walaupon tak semua students malay datang hari ni tapi memang best bagi aku. Yang paling aku terkejut sekali ialah dengan kehadiran kwn baikku, Mel. Mengikut pengetahuan aku, dia tak dapat hadir pada hari ni tp tadi sesampai je kat Endah Parade tu aku terkejut sangat dengan kehadiran dia. Aku pon apa lagi, cepat-cepat menghampiri dia dan kami berpelukan. Oh tidak lupa jugak kawan-kawan aku yang lain. Kami berpelukan kerana dah lama tak jumpa. Rindu bangat. Tapi dengan kawan-kawan perempuan je la kitorang berpelukan. *Gila apa nak peluk boys* Raised Eyebrow

..................................................................................


Clikcy Time

DSC05550

Ni la antara kawan-kawan aku semasa aku berada di tingkatan 5.
Boleh dikatan hampir semua mereka ni aku dah kenal dari sekolah rendah lagi. Lama kan kitorang berkawan. Aku harap kami semua akan terus bersahabat sampai bila-bila.
Mereka antara kenangan terindah dalam hidup aku.

DSC05551

Yang berdiri dari kiri : Mel, Azie, Khaty, Fara and Eita.
Yang duduk dari kiri : Arep, Apiz, Rizal and Shafiq.

DSC05560

Boleh dikatakan dulu mereka-mereka ni la yang selalu menggamatkan suasana kelas. Tak kira la sama ada masa cikgu ada dalam kelas ataupon tidak. And yang selalu menggamatkan suasana tu ialah yang lelaki tu, si Apiz. Dia ketua kelas kitorang dulu. Memang terkenal dengan perangai yang suka menyakat orang. Bila dah menyakat paham-paham jela mcm mana jadinye.
Orang yang selalu disakat ialah Mel yang sebelah kiri dan Fara yang berdiri disebelah kananye. Apa-apa pon memang best kawan dengan dorang ni. Gila Big Grin

DSC05562

Sumpa sekarang ni aku rindu zaman sekolah dulu .
Rindu mereka.
Rindu cikgu.
Rindu homework. *Padahal dulu malas gila nak buat hwork* Rolling on the floor

Image1028

Kami memang sehati sejiwa sebab semuanye memang suka menyanyi. Cuma tadi Mel and Fara tak nyanyi sangat. Maybe malu kot. he he he Batting Eyelashes

Image1034

Image1038

…………………………………………………………………………………………..............


Friendship

A friend is someone who cares
Someone who is always there

A friend is someone special
Someone who you can tell everything

A friend is someone who will never betray you
No matter who doesn't like you

A friend is someone you can trust
Someone kind of like you


4 comments:

  1. bestnyee dapt jumpa kwan2 sekolah balik..akakx th laa bile..lau jumpapon time diorg kawin kot..ahaha..xpela..fb ade..leh th perkembangan diorg..tp cm x same..bila jumpa baru puas hatikan??

    ReplyDelete
  2. waaa..
    best laa..
    reunion sy tue pown plan jugak nak pegi karaoke niey..
    tp x tau ar dekat mane..
    for sure dekat semban.
    bukan senawang..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. Selalu kte download movie dekat forum jeh, tak payah nak install limewire ke, torrent ke, menyusahkan idup jeh. Heheheh! Kte sllu download dekat laman web www.amaderforum.com, kena sign in dulu, baru boleh download.

    Waa, cm best je reunion korg, teringat pulak zaman2 dulu, reunion kitorg pun main boling jugak :]

    ReplyDelete
  4. khaty @merahitujambu : tu la memang best dapat jumpa kawan sekolah.. rindu gila kat semua orang.. dpat jumpa depan-depan baru best sebab banyak benda yang dapat dibualkan :)

    khaty @mimiey : he he he.. karoke memnang aktiviti paling best kalo sumenya minat nyanyi :)

    khaty @ekin : oh betul tu.. senang tak yah nak download guna limewire sume tu sebab lambat gak kengkadang.. btw thanks yah for the info :P

    ReplyDelete