Tuesday, 15 December 2009

On Diet

BERISI @ GEMUK ??

Dua-dua tu sudah cukup menakutkan aku.
Mana taknye , semenjak cuti semester ni aku asyik nak makan je . Setiap masa pon rasa nak makan. Berat sungguh masalah yang aku hadapi ni kan? Big Grin

And yang buat aku bertambah-tambah cuak sebab ada kawan aku cakap yang aku dah nampak berisi sikit. Pipi aku pon dah nampak tembam . Betul ke? Sad
Aku pon dapat rasakan yang berat badan aku dah bertambah . Nak timbang takut pulak . hehehe


Betul ke aku nampak berisi ?


Oleh sebab tu la aku dah wat decision nak diet semula. Walaupon aku rasa lapar aku takkan makan. Aku hanya nak breakfast and lunch je. No more dinner starting from today .


diet_medihub1


Mom , dont cook delicious dish for me okey Big Grin
*Nanti rasa nak makan pulak . he he he

Aku berazam sebelum bukak semester empat nanti , aku dapat kembalikan berat badan aku yang dulu . Wish me luck okey Batting Eyelashes

5 comments:

  1. sma r kak..
    skrg ni hani pun ngah diet..
    hritu wktu exam brt bdn naik 2 kg!
    dh r bdn hani sememangnya dh cumel!
    hehehe...
    xpe kak!
    kta sma2 diet!!!
    aja2!

    ReplyDelete
  2. demok comel ape..=)..jgn laa sedih..

    ReplyDelete
  3. khaty @mrsminho : he he he.. tu la marila sama2 kita berdiet. tp biarlah diet secara sihat okey :)

    khaty @merahitujambu : he he he.. tak nak demok.. nak comel je. he he he

    ReplyDelete
  4. makan ubi je la awk nie.huhu :P
    2 biji sehari..hahaha

    ReplyDelete
  5. khaty @epix : ha ha ha.. tu dah teruk sangat dah tu.. cam zaman perang pulak nak mkn ubi kayu :)

    ReplyDelete