Tuesday, 1 December 2009

Happy December

Goodbye November.


Welcome DECEMBER Smile


Pejam celik pejam celik tahun 2009 sudah semakin hampir untuk melabuhkan tirainya . Macam ta percaya je masa berlalu dengan begitu pantas. Sedar-sedar je dah DECEMBER .

Aku harap masih ada lagi la kenangan manis yang akan dilalui oleh aku sebelum tahun 2009 tamat .

Oh ya ! pada yang lahir dalam bulan DECEMBER ni aku nak wish HAPPY BIRTHDAY la kat korang ye. And to Teha’s mother yg lahir pada 1 DEC , Happy birthday yah Smile


2 comments:

  1. sekejap jee dh nk thn depan..adeh..ble laa akak mau kiwn nih??ahahaha

    ReplyDelete
  2. he he he. maybe akak akan kawin dec thn dpn kot. ha ha ha. calon pon dah ada kan? he he he. nanti jgn lupa jemput er kalo kawin :P

    ReplyDelete