Friday, 18 December 2009

Chocolate

Wondering why my title posting is chocolate?
Sudah semestinya la nak bercerita mengenai chocolate Love Struck

Yesterday ‘someone’ gave me a big vochelle chocolate.
Gila seronok sampai na mati sebab aku memang addicted pada chocolate kalo korang nak tau cuma maybe korang yang rapat ngn aku tak perasaan sebab selalunye aku akan melantak sebarang chocolate yang sedap kat umah je. So only my family je yang tau berapa banyak aku habiskan duit untuk chocolate Big Grin.
So disebakan aku dapat chocolate dari ‘someone’ semalam, biarlah aku nyatakan kat sini yang aku sememangnye suka sampai na mati kat chocolate heart

DSC05546

Senyum sampai kat telinga sebab dapat chocolate. Big Grin


Mesti korang rasa aku agak gila sebab dapat chocolate je pon nak suka gila babeng. Tapi entahlah, semalam lepas je dapat chocolate ni memang happy macam gila. Rolling on the floor


Thanks to ‘someone’ for the chocolate.

I promise you that I’ll finished it with all my heart. *Ayat nak jiwang je.. ha ha ha.. Gila tahap babeng dah ni* Silly

……………………………………………………………………………………….........

Oh ya ! Semalam dalam kegembiraan ada juga something bad happend to me. Mana tak bad nye. Time aku keluar, kereta aku tetiba buat hal. Tak boleh start pulok ! Sudah semestinya la angkara battery yang sudah lapuk tu.

Bila benda-benda macam ni happend, tau-tau je la semestinya la aku akan menggelabah cam cacing kepanasan.
Dalam fikiran aku hanya terlintas dua nama untuk aku contact untuk dapatkan bantuan iaitu Afiiq dan Shafiq.

Lucky both of them free to help. Sorry because I trouble you guys. Dah tak tau nak mintak tolong sape dah. Memang terhutang budi sangat-sangat. Jasa korang akan aku kenang.

Dorang sampai kat tempat kejadian dalam pukul 2pm++

Pada mulanya agak terkejut jugak sebab Shafiq brought his father too for helping me. But apa-apa pon thanks to pakcik Hashim sebab susah-susah dtg skali tuk tolong. Sangat terhutang budi pada mereka. Tanpa mereka, mesti aku akan jadi orang asli sekali kat kawasan Gombak tu. Rolling on the floor

Dan kesudian Afiiq dan Shafiq yang sanggup tunggu sampai pukul 5pm tu amat dihargai jugak. Lepas dah settle hal kat Gombak tu, kami berempat dibawa oleh Afiiq kat tempat mkn nasi ayam yang agak femes gak kat Gombak tu.

Pada awlnye aku dah memang berniat nak belanja mereka sebagai balasan diatas bantuan yang dah mereka berikan tu. Tapi malangnye niat aku tu terbatal disebabkan Afiiq yang belanja pulak. Ayoooo ! Kenapa la susah-susah. Serba salah aku dibuatnye. Dah la aku nyusahkan korang.. Pape pon thanks sesangat. Korang la best friend aku sampai mati. Sumpah takkan lupakan Winking


11 comments:

  1. chocolate??
    hehe..
    sy pown giler dgn chocolate niey..
    tp care sis khaty ckp psal chocolate tue,,
    agk lain sikit lar..
    ehem2..
    hehe..
    =D

    ReplyDelete
  2. oh sama la kita kalo cam tu mimiey :)
    ha? cara sis khaty ckp agak lain? lain cam ne tu?he he he.. takdela 'someone' tu actually kwn sis je. namanye tak leh disertakan sbb takut ada yang jeles dan terasa pulak nanti sbb sis dpt chocolate dr dia. :)
    tu sebabla namanye dirahsiakan. tp takde mksd pape.. jgn slh anggp okey :)

    ReplyDelete
  3. owh..
    mcm tue..
    hehe..
    sorry sis..
    igtkan sis ader secret admire..
    hehe..
    gurau2..
    :D

    ReplyDelete
  4. he he he.. takde mknanye secret admire.. mana ada org nak kat sis :)

    ReplyDelete
  5. akak x minat coklat sangat..biasa2 je..sbb muaklaa dik..adeh..napelaa suke sgt dgn coklat..rosak gigi la..meh tgok gigi meh..ahaha

    ReplyDelete
  6. he he he.. nak tengok gg ke?
    tak leh la.. kang kantoi pulak pakai gg palsu sebab rongak.. ha ha ha *kidding je*

    nthla tak tau nape suka mkn coklat. nak2 lagi kalo chocolate yg ada nuts and fruits :)
    mmg fav sampai bila2

    ReplyDelete
  7. adala.. mana leh bgtau.
    sibuk je. :P

    ReplyDelete
  8. wah chocolate aku la..
    hehe..
    tedap kn choc vochelle..
    aku da gtaw..
    hehe..
    that why jd my febret..
    hikhik

    ReplyDelete
  9. khaty @vochelle : sume coklat pon aku suka ..
    sumenya sedap bagi aku.. ha aha :P

    ReplyDelete