Sunday, 8 November 2009

Unexpected Hang Out

After coming back from stupid meeting, received 2 missed call from my besties Fifi *Sori tak dgr*

Then I call her back.

Our Conversation

Khaty : Hello !

Fifi : Hello !

Khaty : Uit tadi call aku er? Nape?

Fifi : Yup ! Ko free tak?

Khaty : Now?

Fifi : Yup !

Khaty : Free je. Npe?

Fifi : Takdela ingat nak ajak kuar. Lgpon dah lama kita tak jumpa and dating kan? *Ha ha ha . Ayat kelakar *

Khaty : Nak g mana?

Fifi : Sogo je ok tak? * coz her college KLMU dekat ngn Sogo *

Khaty : Ok je. So jumpa kat sana okey?

Fifi : Okey. Bye !

....................................................................................................

Around 2pm I arrived Sogo. Sampai- sampai je Fifi dah tunggu kat entrance. Hahah. Sampai cenggitu sekali

We are not really shopping even tengah SALE sekarang ni. Tujuan kitorang juz untuk jumpa and chit chot je. Nerd

Kitorang juz lepak and minum-minum kat foodcourt tingkat 6.
And tadi first time aku rasa Crispy Popia Roll yang agak femes kat Sogo tu. Itupon sebabkan Fifi suruh aku cuba.

DSC05329

This is it what I mentioned before. Crispy Popia Roll. Agak sedap gak la. Besar pon besar. Thanks darl sebab belanja aku. Cayang bangat sama kamoo

Tengah syok-syok chit chot, tetiba Aliff Aziz passed by tepi meja kitorang. Agak terkejut and teruja. Tapi aku takla teruja sangat sebagaimana aku nampak Dafi and Hans Isaac. Ha ha ha Open-mouthed
So just buat tak tau. Dia ngn sorang gurlz. Sape tah. Ta kenal. Sebabkan aku tak berapa minat sangat dia so takdela aku terkinja-kinja nak bergambar ngn dia. ha ha ha

Okey, finished. So layan je la gambar yang sempat aku tangkap time hang out dengan best frenz ku itu yah.

*LepaKing* Cayang sama kamoo

DSC05343

*LRT Station*


1 comment: