Friday, 6 November 2009

Michael Jackson's This Is It

michael-jackson-this-is-it-abf

Last Monday (2 Nov 2009) niat dihati nak pegi kelas. Dengan penuh semangat awal-awal lagi aku dah bangun. Then after that gerak la pegi umah my friend, Teha.

And tetiba lps dah sampai kat umah Teha tu, niat untuk ke kelas dah bertukar ke niat untuk WAYANG Wink.

Mana tak nye, kitorang dapat info ramai gila yang akan hadir tuk kelas hari tu * Maksud asal ialah sebaliknya*

Belle yang rajin datang kelas pon takde so aku and Teha pon apa lagi decided tuk WAYANG sahaja

Walaupon hanya kami berdua je tapi on sahaja. lalala.

On that day ingat nak tengok cte PAPADOM tapi malangnya tayangan untuk cerita tu agak lambat *Kang lambat pulak kitorang balik*

So kami pon main belasah je la tengok cite MICHAEL JACKSON'S THIS IS IT.

Bagi sape yang extreamly minat MJ, mesti akan suka bangat cite ni. Tapi untuk orang yang mcm aku and Teha yang ok2 jela, rasa cite ni ada part yang menarik and ada part yang agak bosan.

Bila part bosan sampai, menguap berjuta kali. *Sungguh tak leh blah*

Tapi bila aku tengok cte ni, aku macam dapat rasakan betapa tulusnye hati MJ ni. Aku suka tengok cara dia layan semua orang. Sangat humble. I wish I can be like him. Dalam diri dia mesti tak pena ade rasa benci terhadap orang kan? Tu sebab la ramai yang kata MJ ni penuh dengan sifat kasih sayang.

Bagi sesapa yang belum tengok cite ni, cepat-cepatlah mendarat kat pawagam yang berdekatan. Wink

MJ , WE GONNA MISS YOU!


2 comments:

  1. waa besnye tgk wyang.
    pieka da lme ta tgk movie :P

    ReplyDelete
  2. skunk kan pieka dah bebas dari exam so g la tengok wayang :)

    ReplyDelete