Wednesday, 4 November 2009

The Last Posting

Opppsss! Don't get confuse with my posting title okey. *kang silap haribulan korang dah tak mendarat kat blog ni lg*
It doesn't mean that I'm not blogging anymore.
It just that my last posting about my problems with my housemates. I want this posting be the last posting about that. I'm really tired to keep story again and again about the problems. Plus you guys mesti dah boring kan baca story yang sama je dari aku. Promise,this will be the last one and tonight I want to clear everything in my mind so my blog is the place for me to say all this. Guys, I hope after this we can get back to normal.

To Tika,I'm sorry for what I said about us in my previous posting. Maybe my words is too harsh if you read it *bak kata Sara*
but I'm not mean to hurt you. It just that time I feel very unsatisfied and mad towards you. So I said all that. I'm sorry for the harsh words that might hurt you. I don't know why our friendship become like this. Maybe this is a sign that will make our friendship last forever. Who knows right?Wink
I hope it is true.

Honestly, fyi, I feel relief that all my unsatisfied feeling , or any bad feeling towards you has gone. Now I feel that I can be the old Khaty that can smile or make jokes in front of you like before. Maybe lepas Sara macam agak marah kat aku and macam menyampah kat aku pasal sume ni , baru la aku sedar dari semua mimpi ngeri ni. *Sara, am I rite that you feel annoyed with me?Sorrila kalo aku terlalu berfikir sampaikan aku terfikir pasal tu*
Benda ni semua berlaku seolah-olah macam ada sesuatu yang merasuk aku untuk terus bermasam muka dengan kau Tika. *Gila ngeri*

But I'm glad that I can be the old Khaty like before. I want to treat you like I treat Athiqah Nabila Bt Aznan during semester two. Peace Sign

I do really hope that you can forgive me and I want we get back to normal like before. Just one thing, I hope we can forget our nightmares. Its kinda scary and can ruin our friendship.
Serius babe, aku rindu gila time kita bergelak ketawa macam dulu.
Rindu gila nak hangout ramai-ramai macam dulu. I hope after this we can still do the same activity like before Winking
Please forgive me okey.

Oh ya! To my dear Sara, seriously after I talked with you through phone just now I feel sad. I feel like crying . *Touching lebih*
You know why I feel like that? Sebab aku tiba-tiba terasa seolah-olah macam kau marah and benci kat aku pasal semua ni. I don't know why tapi itulah yang aku rasa dari hari tu. This is what I want to tell and ask you actually but I scared to tell and ask it. So I decided to tell you through this blog. Maybe you try to advice and help me to settled it but the way you said to me make me wanna cry. Sad
Kau marah or benci aku ke?? Striaght Face

I MISS YOU GUYS!

DSC00223 DSC00713

Tika hope we can be like this. I miss this moments!

DSC04732

Hope we can have this kind of sweet memories again


3 comments:

  1. chaiyouk2!!!
    hani tau sis akn baik blik dgn kwn sis satu hari nnti..
    hani bca entry ni pun rsa nk nangis sgt2 coz hani nmpk sis btul2
    ikhlas nk kwn balik ngan sis tika...
    hani tau sis tika pun mesti nangis bca entry sis ni,coz dri entry ni mmg bley nmpk sgt2 sis mmg syg giler2 ngan sis tika..

    ReplyDelete
  2. hani yg bc pon dah rasa nak ngs. apatah lagi sis yang taip satu2 words tuk entry ni and hadapi semua ni,memang menitis gak la air mata sis time tulis semua ni td sebab sis betul2 rindu moments sis ngn dorg mcm dulu tp alhamdulillah hani cz sis dah leh accept sume yg berlaku dulu and now sis rasa lega sangat2 cz sis leh berhadapan ngn kwn sis tu tanpa ade rasa marah,benci or apa2. yg sis tau sis dah leh jadi mcm dulu and hope dia pon leh jadi mcm dulu. doakan friendship kitorang berkekalan okey. :)

    ReplyDelete
  3. katy..
    hmm..
    aku pn xtaw nk ckp ape ni..
    mle2pas aku bce ko post kt blog dlu2 ttg kte..
    ati aku mkn trluke..
    cme aku mls nk ckp je..
    aku pn xtaw npe ko mkin lme mkin bnci nj bnci kt aku katy..
    aku pnt kte mcm ni weyh..
    tp pas aku bce blog ni..
    ntahla..
    klu x sbb sara mrh ko mct ko still mcm dlu kn..
    anye sara je yg bley bkak mate ko..
    aku bwat pape pn utk relationship kte pn ko xpndg..
    that why aku jauh dr ko dlu..
    aku cume nk ko nmpk aku ble kte da jauh tu je..
    tp ko still msih mrh kn aku ag..
    anye sara je bley bkak ati ko utk maafkn aku n utk realationship kte ni..
    aku da mkin fhm yg sara mmg btol2 ko anggp mcm bespren ko..
    ok..
    aku try xnk amek ko ag dr sara..
    sori k..
    tq taw katy 4 evrything..
    aku mmg dr dlu ag nk kte mcm dlu sbb aku xtaw npe ko nk mrhkn aku lme2..
    aku xtaw ape sbbnye..
    b4 dr aku jauh ngn ko ag ko da mluat ngn aku kn..
    sori eh katy ngn ape aku kate kt ko td..
    aku sygkn hbgn kte ni..
    kte bkak bku br..
    just give and take je..
    aku pn da pnt da mcm ni..
    ok katy..
    sem 3 pn da nk abes da..
    mrh lme2 pn bkn bley jd pape pn..
    wat mkin brnanah je ag de la..
    nnt ble ko jmpe aku snyum2 la mcm dlu..
    aku ag ske tme kte sem 2 ko gdik2 ngn aku wat 3g la ape la..
    aku eppi gle tme tu..
    ok katy..i just missing my old katy at sem 2..
    uwaaaaaaaa

    ReplyDelete