Saturday, 14 November 2009

Belated Birthday Gift

Today I’m so happy.

Happy sebab dapat birthday gift yang tak disangka-sangka dari my bestiest, Fifi. Thanks cayang. I thought no birthday present for me this year. Tongue out

Around 2pm I received text from Fifi asking whether I’m free or not. Of course I’m free that time. So she said she want to meet up around two minutes only. *I wondering nape la sekejap sangat dia nak jumpa aku kan*. Kalo nak cakap something takkan tak leh cakap trough phone je kan. Aku pulak tak expect la yg dia nak jumpa sekejap just untuk bagi hadiah je. Big Grin

Kitorang jumpa kat lrt Salak Selatan je. Then aku hantar dia kat ktm Salak Selatan sebab dia pon kena rush balik rumah sebab hari ni family ni buat makan-makan skit tuk birthday adik dia.

Masa dalam perjalanan tu la dia cakap bout that present. la la la.
Gila tak sangka dapat birthday present dari dia.

Nak tau pe yg dia bagi?Dia bagi aku sweater yang sangat chumel.

DSC05362

DSC05361

Tadaaaa! Chumel tak? Pink colour lagi. So cute! Big Grin
Badan aku ni memang selalu je rasa sejuk so memang kena pakai baju tebal-tebal. Kalo bawak kereta lagi la,tak kira siang or malam aku akan rasa sejuk. Nak kata aircond kereta kuat sangat tak la pulak. Dah paling rendah pon still rasa sejuk. *Dah macam duk kat korea la pulak kena pakai tebal-tebal* Big Grin

Fifi ni macam tau-tau je yang aku ni memang sangat perlukan sweater tuk lindungi badan aku dari rasa sejuk. ha ha ha
Gila suka la. Thanks cayang ! Sayang bangat sama kamoooo !!! Love Struck


FRIENDSHIP FOREVER YAH!


0 comments:

Post a Comment