Saturday, 14 November 2009

12 November 2009

As the title above, last Thursday on 12 November 2009, me and my best friend Fifi went to Midvalley. Tujuan kitorang is nak jumpa my lil sis and her friends. Plus dengan tengok movie. What movie? Of course la 2012. Cerita tu memang best sangat. Tak rugi tengok. Pada sesapa yang belum tengok tu better pegi tengok cepat-cepat. *Kang melepas pulak* Big Grin


About 2012

200px-2012_Poster

Directed by Roland Emmerich, and starring John Cusack and Amanda Peet, 2012 takes the “natural disasters foretold by ancient calendar” angle. Sun storms are affecting Earth, culminating in tsunamis, earthquakes and volcanoes. The story itself appears to be standard for disaster movies - short on science, long on stories of numerous individuals, and high on amazing special effects, with a small dose of conspiracy. It’s highly likely a pet dog survives…

Actually on that day, showtime tuk movie ni pukul 11.15am. But me and Fifi dah terlewat tuk 20 min cam tu. Nasib baik dah suruh my lil sis belikan ticket dulu. Then she left the ticket at now seating counter then bila me and Fifi sampai kitorang just amik ticket tu kat counter. Nasib baik la tak ketinggalan banyak sangat. So boleh la gak paham keseluruhan cerita. Tapi sebenarnye ade yang tak paham. Tongue out

……………………………………………………………………………………………...................................

After habis movie and keluar dari pawagam tu barulah aku dapat tengok muka my lil sis dengan jelas. ha ha ha. Big Grin

Aktiviti kitorang tak la banyak sangat on that day tapi sumpa enjoy gila. Lepas habis tengok movie,kitorang ke bowling. But I’m not played. Only my lil sis and her friend yang main. Tapi ada gak la aku main kejap-kejap coz my lil sis suroh. *Ezma you know yang akak tak pandai main sangat kan? Asyik masuk longkang je* la la la .

On that day gak my lil sis tu tak leh stay kat Mid lama-lama coz dia kena balik awal. So after main bowling and snap-snap gambar, she went back. Tinggallah me, Fifi, Chiah and Naufal ( My lil sis’s friends)

After my lil sis balik, kitorang yang masih kat Mid tu decided g makan kat Mcd. Ha ha ha.
Yang kelakarnye walaupon aku tak nampak, si Naufal tu tertumpahkan air. Then last skali dia g topup balik air tu. ha ha ha Big Grin

After makan-makan and jalan-jalan, kitorang pon balik lorh. Itu je aktiviti kitorang. Walaupon agak sekejap je tapi memang best. To Ezma, Chiah and Naufal sumpa sis enjoy gila keluar dengan korang walaupon Ezma kata akak nampak tak berapa nak enjoy sangat. Hope lepas ni kita leh kuar lagi cam tu. But tak tau la bila kan.

............................................................................................................


Memories Time

DSC05356

Me and Fifi. Thanks cayang coz sudi teman aku Big Grin

DSC05091

My lil sis Ezma yang buat peace tu and her friends, Chiah and Naufal

DSC05094

Best shot between me and my lil sis. Ezma saranghae Love Struck

DSC05095

My lil sis and my best friend, Fifi and Ezma

DSC05096

DSC05097

Best memories with them. You guys memang rawks.

DSC05359

Me and Chiah,my lil sis’s Friend. Chiah thanks cz tak kekok dengan akak. he he he


0 comments:

Post a Comment