Sunday, 29 November 2009

100% percuma dan sangat berbaloi

mari sertai saya di catcheyes jom..


http://www.catcheye.com.my/?r=13771


Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .....
taknak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan.


Cara nak register.


1. http://www.catcheye.com.my/?r=13771
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed.

Kemudian

1.klik sign in
2. lepas sign in klik reward panel
3. lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.



percayalah!sebab benda ni 100% percuma


4 comments:

  1. asl ko x ltk pic ak?
    ni yg jeles ni...
    uwaaa....
    huhu..juz kidding..
    erm,anyway ko join ke yg bnda 2??
    xkn la semudah 2 da dpt money..

    ReplyDelete
  2. Aiyo.. ni spe pulak yg comment ta letak nama. mcm mana nak tau. huuhuh.. kalo nak gmbr anda ada dlm blog ni,sila bgtau nama ye :)

    aku of course la join. and so far ok la :)
    try la join

    ReplyDelete
  3. sory, t'lpa la ltk nma..
    the sender of da comment is p.c.a/pika la..
    huhu..
    xde la ak gru je,coz ak tgk pic tqah at da top blog..
    erm,ak tgk cam bez je bisnes ni..
    sj je ty..

    ReplyDelete
  4. oh pika upenye.
    eh ko dah wat blog gak ke? tp npe aku tak leh view ko nye blog?
    ko enable kan la setting tuk org access blog ko.

    psl gmbr tu actually tu gmbr top frenz kat myspace aku copy ltk kat blog. ko takde myspace so takdela pixcha ko. tp dun wori aku try upload gambar ko kat situ k.sbb ko pon org terCHENTA aku gak :)

    uit dah de blog tu pe lagi follow la aku :)

    and bg link blog ko. nak g mendarat. and follow. ha ha ha

    ReplyDelete