Thursday, 1 October 2009

My dear Sara

It was an unexpected thing that my dear Sara did yesterday at my blog . You know what she did yesterday ? I think yesterday is her first time drop a comment at my blog . It was an unexpected for me .

She's commented on my 30 Sept 09 posting . Actually the posting is all about my unsatisfied feeling towards someone . And I did not mentioned who is that "someone" .

* Sape yang makan cili dialah yang akan rasa pedasnye kan *

Sara did commented on that posting and asked me who is that "someone" ? If I was mentioned about her , dia minta maaf sangat - sangat .

But Sara , I swear it wasn't about you my dear . I was mentioned about someone else . I am very sure you are my best friend that will never break my heart ever so there's no reason for me to feel unsatisfied towards you my dear . Please don't think I was talking bad about you in my blog .

Aku tak nak la disebabkan perkara ni nanti kau dah tak selesa nak kawan dengan aku . Sumpah kau bukan la orang yang aku maksudkan tu . Jujur selama aku kawan dengan kau , sikit pon aku tak pernah terasa hati or terguris dengan kata - kata or perbuatan kau terhadap aku . So meaning to said , you are the best friend that I ever had . So after this , dont think negative ok . Posting ni khas tuk kau sebab aku tak nak kau salah faham terhadap aku .

Oh ya ! Just in case you read my blog , I just wanna said take care of yourself ok . Ingat semua pesanan aku sebelum kau balik hari tu tau .

  • Jangan kena hujan walaupon setitk .
  • Jangan lupa makan ubat ikut masa .
  • Jangan makan kicap and makanan yang berminyak and bergoreng .
  • Minum air kelapa banyak - banyak .
  • Jangan lupa pakai bedak sejuk .
  • Rehat secukupnya .
  • Yang paling penting jangan lupa aku Tongue out

You guys must wondering why I said like that rite ? Fyi , my dear Sara tu baru je kena chickenpox semalam . Cian dia . Thats why la aku bagi pesanan yang banyak kat dia supaya dia cepat sembuh Winking


Sara get well soon !

Im gonna miss you ! Sad


3 comments:

  1. Wahhhh....trharunye ak d ats ucpn ko 2..tq3..Tp kn cre ko pji ak 2 over r..Ak xde r bek ne pon..Tol x?? OoOoo..kt uma kan men agi ea ko kutuk ak, kte ak cam2..ble lam blog xnk plak kutuk2 ak..Tp xpe r ak ske..haha...Msti owang len jeles ngn ak kn coz ko syg ak lebeh...tol x MY ENDUT??
    (^-^)

    ReplyDelete
  2. Blog ko kli ni msti xde owang nk commentkan coz ko citer sal ak jew..
    So bowink!!So bia ak jew yg bg comment..Urmm actually ak xsgke ko akn 2lis sal ak lam blog ko ni.Ak mmg giler r xsgke ko bgi2 bek ngn ak..Hoho tol ke ko ni kwn ak yg brnme CTKHATIJAH anknye MtJusoh..Oh tidak!!!I cant believe it!!pulangkn endutku yg dlu...Pulgkn!!!
    ('0^)

    ReplyDelete
  3. hahah.. pe la ko ni sara. bila masa plak aku kutuk2 ko kat umah. aku tak pena kutok ko tau.ko tu je yang slalu kutuk aku. hahaha. no la juz kidding :)
    eleh perasan. spe sayang ko lbh?hahah.. aku tak kata pon. tp betul la tu. hahahaha

    pe la ko ni dah lama kawan ngn aku pon tak tau ke yang aku ni memng baik. dari mula ko kenal aku,aku memang sangat baik. sopan. hahaha. *gurau*
    btw get well soon yah. dah rindu bangat sama kamoo :)

    ReplyDelete