Saturday, 15 August 2009

Diriku menghilang

It seems like dah lama aku tak update blog ni.. Dah naik bersawang kot blog aku ni Eye-rolling. Entahlah lately ni terasa macam dah malas nak memblogging. Kenapa erk? Mungkin disebabkan kesibukan yang melanda aku kot. Yela sem tiga ni awal awal lagi dah ade assignment la, presentation la, quiz la. Hmm agak tension sikit la. Maybe itulah agaknye salah satu penyebab rasa untuk memblogging hilang buat sementara waktu. Kepada sahabat yang rajin mendarat dekat blog ni, minta maaf la ye kerana blog ni dah agak lama tak diupdate. I dont know
Tapi insyaAllah lepas ni aku akan cuba untuk selalu update yah.
So kepada followers, tunggu ye..

0 comments:

Post a Comment