Sunday, 19 July 2009

Siapa Bekas Pelajar AF5 Ditahan Positif Dadah?

Dalam aku sibuk meng 'gugel' pasal frekuensi telefon bimbit penyebab kanser, aku terjumpa la artikel mengenai bekas pelajar Af5 ditahan positif dadah. OMG! Macam tak percaya je. Pelajar yang didapati positif dadah ni dikatakan antara pelajar lelaki yang tersingkir di minggu minggu awal konsert.


Dalam serbuan pada pukul 8 pagi itu, bekas pelajar berusia 23 tahun itu didapati dalam keadaan khayal bersama tiga rakannya yang berusia awal 20-an. Menurut Pengarah AADK
Negeri Sembilan, Abdul Rahman Hamid berkata, serbuan itu dilakukan hasil maklumat dan aduan orang awam. Hasil ujian air kencing yang dijalankan, mereka didapati positif dadah jenis Kanabis.

Bekas pelajar AF ini pada masa yang sama merupakan seorang pelakon dan turut ditahan bersama beliau adalah seorang penuntut IPTA di Bangi (UKM la kot) dan 2 orang lagi adalah penganggur.

Agak agak siapa er.. Aku dah penat meng 'gugel' tapi masih tak dapat cari siapakah bekas pelajar Af5 yang dimaksudkan tu. Kalo korang hebat and dah dapat cari jawapan, share la dengan aku yah. hehehe

2 comments:

  1. rasanya cam bleh agk jer sape if minggu2 terawal kluar... tp xleh nak tulis sini, takut lak nanti kata serkap jarang plak... hehehe

    ni kira kwn dafi lah di AF5...100% BUKAN DAFI yer... He's clean!! (^_*)

    ReplyDelete
  2. teha dapat agak ke?
    khaty mcm tak leh agak sbb sume nmpk cam baik baik je.. heheh

    yah but siapa pon org tu yg pasti bkn dafi :)

    ReplyDelete