Friday, 17 July 2009

Karaoke again

DSC00442

Last Tuesday sebenarnya kelas untuk semester tiga telah bermula. Tapi disebabkan oleh ada sedikit masalah berkaitan hal subjek, kelas macam takde aje. Aku dan mereka mereka ini telah ke kolej untuk settlekan problem mengenai add/drop subjek. Kitorang terpaksa add subjek Visual Basic sebab dalam Cms student kitorang takde subjek itu. Ish every semester kitorang akan hadapi masalah ni. Cam nyampah je .
Tapi nasib baik la hal ni settle dengan cepat.

Lepas kitorang dah buat add/drop subjek, kitorang decided pegi lepaskan tension walaupon tak tension sebenarnya .
So macam biasala aktiviti kitorang ialah menyumbangkan suara dekat kotak merah Sogo atau dalam erti kata lain melatih vocal kat Red Box Sogo. hahaha Big Grin

Moment sebelum Karaoke

DSC00444

DSC00446

DSC00447

DSC00452

Macam biasalah kami kan gila kamera so inilah masanya kami semua berposing di depan lensa kamera. haha.. Sungguh tidak menahan kan? Laughing

Btw sori yah sebab gambar kami berkaraoke tiada sebab kami memberikan 100% tumpuan pada vokal kami. hahaha Tongue

4 comments:

  1. gila kamera, itulah kami... hehehe... sememangnya tumpuan 100% di dalam kotak merah...hehehe... btw, credit to hp baru khaty... huhu

    ReplyDelete
  2. heheh..yah cdt to my new hp..heheh

    ReplyDelete
  3. wahwah...happy nye korang nih...
    nk jd artis ke?
    suke nampak bernyanyi...
    aku doakan korg slh sorg jd artis...
    huhu...

    ReplyDelete
  4. trimas2...
    moga2 masin mulut anda..hehhe

    ReplyDelete