Tuesday, 14 July 2009

Happy Birthday Baby Vochelle



Happy Birthday gurlz. Hari ni genap la 19 tahun umur kawanku ini.. Kamoo sudah tua girl so lepas ni berkelakuan la macam orang dewasa ye
Bila la pulak masanya umur aku akan mencecah 19 tahun kan? Sabar Khaty tak lama lagi anda akan mencecah jugak umur 19 tahun tu. hahaha
Sempena birthday si dia ni, kami serumah planning buat party yang kecil kecilan sebagai tanda kenangan untuk si dia ni..

Party Time

DSC00420 DSC00421

Ini lah kek yang kitorang tempah untuk birthday girlz. Its a blueberry chocolate cake. Sungguh la sedap sebab ianye adalah kegemaran aku .
Dekat kek tu tertulis Saranghae Baby Vochelle. Lepas tu aku and Sarah decided nak beli juga cupcakes tu sebab ianya nampak cantek. Jadi kitorang pon belilah tujuh biji sebab kami ada tujuh orang. Cantik kan? Rasa sayang pulak nak makan. hahaha

DSC00427 DSC00430

Birthday bergambar dengan cupcakes yang sangat cantik. And excited untuk membuka hadiah yang telah dihadiahkan oleh Emma. Nak tau apa yang Emma bg? Teruskanlah membaca

DSC00432 DSC00433

Tadaaaa.. Inilah hadiah yang dihadiahkan oleh Emma.. Its a table lamp. Cantik kan setelah ianye dipasang?

DSC00434 DSC00436

Ni lah gambar si pemberi hadiah, Emma.. Aku pulak sibuk sibuk bergambar sekali.. Hahaha.. Btw rambutku sudah agak panjang and merimaskan aku. Adakah aku perlu potong? Suggestion please

Sekian sahaja.. Terima kasih kerana sudi membaca sampai akhir.

Bye bye

2 comments:

  1. hye tomey!!!!!!!!!!
    aku rse kn ko xpyhla ptog rmbot dol..
    sbb rmbot ko da pjg ag lawa..
    btol aku x tpu..hehe..bye tijah..
    hikhik..

    ReplyDelete
  2. Omg! is it u baby vochelle?
    mcm tak caye je ko melawat blog aku...
    yeker??
    ok2 la aku tak potong :)

    ReplyDelete