Monday, 15 June 2009

Shopping with Emma

Yesterday I received text messaging from my friend, Emma.. Dia ajak aku hang out hari ini.. So aku pon on je la plus aku bosan jugak hari hari duk umah. Siyes leh jadi gila. hahahah
So destinasi kitorang hari ini ialah Sungei Wang.. Agak best la walaupon kami keluar berdua je..
Banyak jugak yang dibualkan time keluar tu and banyak jugak la yang kami borong kat Sungei Wang tu. Antaranya DVD Korea , baju and maffla. Im so happy sebab aku dapat beli DVD Korea baru yang berjudul Star's Lover. Antara actor and actress yang berlakon dalam cite ni ialah Choi Ji Woo, Cha Ye Ryeon, Lee Ki Woo and Yu Ji Tae. Mengikut penjual di kedai tu cite ni kelakar and merupakan cerita baru. So aku pon beli jela.. Boleh jugak hilangkan bosan aku tu.. And bertambahla koleksi cerita korea aku..

.......................................................................................................................................................................


Tempat : Sungei Wang
Masa : 12pm sehingga 6pm
Kenderaan : Kereta Proton Waja, LRT, Monorail
Kehadiran : Aku (khaty) and Emma

.......................................................................................................................................................................

Clicky Time



Its me yang tengah bersiap siap sebelum ke Sungei Wang.
Today I decided to dress sesimple yang mungkin sebab malas. heheh



Kesengalan kami bergambar di dalam tandas.
Tujuan tuk promote maffla yang aku br beli..
Ok tak? hahahah
Emma bought the same like me..



Credit to my mo sebab snapkan gambar ni..
Walaupon agak blurr but mom thank yah..
Maffla yang baru di beli :)

.....................................................................................................................................

Sangat Enjoy Keluar dengan Emma.
Thanks Emma!

.....................................................................................................................................

6 comments:

  1. wah...beli dvd korea ye... sure koleksi yg ada dah berkali2 katam... hehehe... btw, lawalah maffla tu... sweet la ngan khaty... ;)

    p/s:bila nak wat spec baru?? hehehe

    ReplyDelete
  2. khaty cantik.
    pakai mafla lagi.
    boleh pinjam.
    haha. ;)

    ReplyDelete
  3. teha : yup..dvd yg khaty ade boleh dikatakan dah byk kalo gak la katam..heheh..maybe next week hr rabu khaty wat spek baru ngn sarah..

    myra : yeker myra??
    thz yah..nak pinjam boleh aje..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. minat korean stuff keh ? same la kite =) btw , result kite takde cmerlang sgt pon , kehkeh . Tuh yang tak tunjuk ;p

    ReplyDelete
  5. hye sis!..
    hurm ok2 laa..
    no bad..
    a'ah dok hostel..
    sis dok hostel ke luar?

    ReplyDelete
  6. tp ekin : yup..mnt gila pape yg berkaitan ngn korean..
    nmpknye kita ni sama la..hehehe..
    leh jd kwn ni :)
    tp kita mmg dah brkwn pon kan?heheh

    to neena : sis dah duk luar dah..
    sis duk kat GMI smpai sem 2 je..

    ReplyDelete