Thursday, 4 June 2009

My New Lappy


Hello Hello.. Winking

Today Im so happy coz finally I got new lappy..
Its DELL STUDIO 1435.
And most important is,its PINK.
For those yang dah kenal,of cosela korang tau aku ni addicted sangat dengan warna PINK.
And sape yang menguti blog aku,sebelum ni aku ada post about my new handphone yang berwarna PINK jugak kan? See how Im addicted to PINK.
My new hobby is kumpul semua benda kesukaan yang berwarna PINKWinking

And today I bought new pendrive also..
Brand
Toshiba.4GB.
Thz to my father sebab keluarkan duit untuk beli pendrive tu.
Actually my pendrive dah lama rosak.Nak beli baru malas.
Malas sebab tak nak keluar duit sendiri. hahaha.
Then tadi pegi beli laptop dengan my father so apa lagi ni la masanye kita ambil kesempatan. Hahaha..
Btw thz daddy.. Love yah!


-The End-

Mood ::Cinta sama PINK::



10 comments:

  1. wah cntik sgt2 lappy sis!!!!
    suka2..kaler pink ouh!!! XD

    ReplyDelete
  2. wah!! cantik nya lappy khaty... pink lak tu... leh la wat assignment sama2 lps nie... yahooo!!!

    ReplyDelete
  3. to afiiq : toshiba tu mahal beb..
    rm3k smtg..budjet tak cukup..hehehe..
    tp sumpa aku dapat aku jaga elok2..hahah

    to teha : biasala khaty kan gila pink..btw tula next time kita leh wat keje sama2 :)

    to my dear syg : tak boleh lorh..
    kalo awk pakai pink nmpk jambu ohh.hahah

    ReplyDelete
  4. serius cntek laptop sis..
    bler laaa nina nk dpt laptop cm 2..
    hehe
    ;)

    ReplyDelete
  5. neena : nnt dapat wet mara leh la beli :)

    ReplyDelete