Saturday, 30 May 2009

Small Party For Sarah

Hari ini seawal jam 9 pagi aku dah bangun sebab hari ini aku, Emma and Tika dah planned nak celebrate birthday Sarah kat Time Square. Buang tabiat aku ni sebab bangun awal awal Big Grin.

Aku gerak dari rumah pukul 9.50 am. Then jumpa Tika kat lrt Salak Selatan. Around 10.30 am sampai kat Times Square.
Mula-mula ingat nak pegi beli kek and siapkan surprise tu but suddenly Sarah dah call and said dah sampai. Awal la pulak si minah tu sampai. So terpaksala aku poyo poyo pegi jumpa dia while Emma and Tika pegi Sg wang beli kek. Sarah keep asking me where is Emma and Tika. Aku pon poyo poyo kan diri lagi kata tak tahu sedangkan aku tahu Batting Eyelashes.
Sarah mcm dapat agak yang aku tipu dia tp aku wat bodo je. hahah. Sori dear sebab aku terpaksa tipu kau demi rancangan kitorang tu Whew.

Then after aku dah di inform oleh mereka yang semua dah ready, aku pon bawak birthday girl tu naik tingkat 10 sebab Emma and Tika is waiting for us kat atas tu. Kat food court. Tau kan? Batting Eyelashes
So inilah hasilnye. Enjoy the photo ok Love Struck


Clicky Time


Happy Belated Birthday sygss.[29 May 09] We love u ketat ketat Love Struck

From Left : Emma Sarah Khaty


From Left : Emma Sarah Tika

Tika suapkan birthday girl Batting Eyelashes

Muka birthday girl yang telah dicomotkan Big Grin

Khaty : Emma look at the camera lol. They trying to snap our picture Big Grin
Emma : I dun want! I just wanna taste the cake with all my heart. I dun care about whateva they wanna do Rolling on the floor



We are trying to show our love toward Sara with the card.
Credit to Emma and Tika for the card.
As u all can see dekat kad tu ada 6 gambar kan?
Well kesemua gambar tu adalah gambar kawan rumah kitorang tp sygnye td 2 dr kawan rumah kitorang tak dapat join.
But whateva it is Sara we want u to know that we love you.
Frenz Forever yah!
Saranghae!!!



P/S : For those yg suke curik-curik amik gambar kwn aku kat blog ni, aku haramkan korg buat mcm tu sebab ade sesetengah kawan aku yang tak suka. So kepada yg terasa tu lain kali jangan curik sebarang gambar dari blog aku ye


-The End-

Mood ::Excited:: Big Grin





6 comments:

  1. aku kowt yg curi gamba kawan2 ko tuh...
    eerrr...
    "secret admire"...
    cewah...
    hahaha...
    gurau jer..
    eppi buffday kat kawan ko...

    ReplyDelete
  2. yeker??tp aku tak cakap psl ko..
    aku ckp psl org len ni.. :)

    ReplyDelete
  3. owh jadi kalo aku curi xpela la nye..??
    wahh!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  4. eh salah tu..
    tak bermksd ak ckp cm tu ko leh curi..
    kalo ko curik tangn kudung wooo :)

    ReplyDelete
  5. so sweet la card tu kak..
    suka sgt2 tgk card tu..
    XD

    ReplyDelete
  6. thz hani..
    credit to my frenz :)
    dia yg wat

    ReplyDelete