Wednesday, 27 May 2009

New Look, New Song

Eventhough its 1245 am rite now but yet I still cant sleep.
So tiba-tiba terasa macam nak tukar layout and lagu blog ni sebab dah lama tak tukar. Sometimes I feel bored and Im sure u guys yang mendarat kat blog ni pon mesti boring kan sebab my layout and song is same je. So now I have new layout and new song Big Grin.


Eventhough my layout is changed but the color is still pink because I loved pink.Love Struck
For those yang tak berapa nak suka tu I dun care because this is my blog not urs so its up to me what color I want to pick. Am I rite? And for song, I choose Careless Whisper because rasa nak tido je bila dengar lagu ni tapi I hope for those yang mendarat kat blog ni janganlah baca my posting sampai tertido kat meja komputer tu ok Laughing. Well I think cukuplah sampai sini celoteh yang agak merapu untuk malam ni. Jangan lupa tinggalkan sebarang comment anda yang membangun untuk layout and song terbaru blog ni. Hope u guys enjoy it! Wave


-The End-

Mood ::Miss You::

3 comments:

  1. wah, rumah baru!! very nice... ;) samalah kite, even tukar layout pun still pink colour...huhu... keep updating ya frenz... ;)

    ReplyDelete
  2. wah...layout sis cantik bangat lorh!!!suka2!!
    ;D

    ReplyDelete
  3. to teha and hani, thz yah..
    keep on visiting my blog ok :)
    luv yah!

    ReplyDelete