Wednesday, 6 May 2009

Kesibukan Melanda Diriku

Salam everybody. First of all im sorry kerana telah menghampakan semua followers and sesiapa sahaja yang sering mendarat kat blog aku ni kerana dah lama tak update. Lately ni aku teramat la sibuk.. Sibuk dengan assignment,projek and proposal yang telah diberi oleh lecturer aku. Due date semua tu dah semakin hampir tu sebab la aku takde masa untuk mengonlinekan diri dan update blog ni. Nampaknye blog ni kembali bersawang.

Aku jugak nak mintak maaf kepada sesiapa sahaja yang telah mengetagged aku kerana sampai sekarang ni aku belum berpeluang untuk menjawab tagged-tagged yang diberi. Tapi insyaAllah lepas sume keje-keje aku settle aku akan menjawab semua tagged-tagged yang diberikan kat aku.
Harap bersabar ye..hehehe

Nampaknya aku terpaksa stop sampai sini sebab ni pon aku online kejap je kat lab kolej and for ur information ak curi tulang jap dari wat keje-keje proposal yang patut aku buat.hahahah.. So sekarang ni nak g sambung balik keje-keje aku tu.. To Teha and Nad sori aku curik tulang jap..hehehe..

To be Continue....

3 comments:

  1. kak..
    sibuk2 pun kna jga kesihatan tau??
    mga akk trus sukses..
    ;)

    ReplyDelete
  2. woo..patut ler tetibe hilang..
    sempat lg wat posting erk..
    xpe,proposal sume da hantar..
    tggl tggu final jer..
    abis final,pe lg..
    wat ar posting yg tergendala tu..
    hehehehehehehe

    ReplyDelete