Thursday, 28 May 2009

Finally

Na.. Today is the day guys..

Finally I recieved my cheque. Winking

Dengan hati yang gumbira aku pon terus mengecashkan cheque itu. hahaha. Thz Sarah coz teman aku. Nanti aku ade something nk bagi kat kau. Tunggu ye darl Big Grin. So now I just wait the money.
Tapi lepas dapat duit tu,aku bukannye suke-suke je enjoy sana sini. Banyak benda aku nak buat dengan duit tu. Jumlah yang aku dapat adalah rahsia Tongue.

First sekali of course la aku nak beli laptop. Dah lama impikan laptop sendiri wo Waiting. Akhirnye aku akan dapat jugak. Then nak bayar bil telefon aku yang dah tertunggak. Disebabkan aku belum byr lagi so line aku dah kena barred. Siot je kan Crying
Then aku tak tau nak wat pe lagi. Maybe nak bayar hutang my mom lorh coz sebelum-sebelum ni ada pinjam duit dia oh.. Mom be patient ok.. Hahahah

Lepas dah settle kan check tu,aku and Sarah pon lepak lepak la kat Sogo jap.. Then tetiba aku received phone call dari Fifi. So kebetulan Sogo tu dekat dengan kolej dia, so kitorang pon berjumpa lorh.. Around 5++ pm kitorang balik.


Clicky Time


















P/S :
For those yg suke curik-curik amik gambar kwn aku kat blog ni, aku haramkan korg buat mcm tu sebab ade sesetengah kawan aku yang tak suka. So kepada yg terasa tu lain kali jangan curik sebarang gambar dari blog aku ye



-The End-

Mood ::Tersangat Happy::

2 comments:

  1. wah..bestnye khaty da dpt cek..
    duit khaty da byk,duit ku??
    ermmm...hehehehhe

    ReplyDelete
  2. itulah untungnye dapat lambat..hehehe..
    jgn jeles yea :)

    ReplyDelete