Sunday, 17 May 2009

Award dari Hani

friendship

Salam everybody..
First of all I want to thanks to Hani sebab sudi bagi award ni untuk follower-follower blog dia and tuk bloger-blogger yang lain.
Disebabkan aku salah seorang dari follower blog dia so aku dapat la award ni.. Once again thz yah Hani.. I really appriciate ur award.. Btw sis minta maaf la sebab dah lama tak terjah blog Hani.. Sis rasa Hani paham and tau kenapa kan?? Sekarang ni sis busy gila dengan final exam.. Tapi nanti lepas final habis, sis akan terjah blog Hani hari-hari sebab lepas final sis cuti dekat sebulan lebih.. So make sure u have sweet story to share dalam jangka masa tu ok dear Big Grin

1 comment:

  1. hehe..hani fhm kak...don't worry..
    wah!lps hbis final exam sis cuti sebulan...best giler!!!
    hani pun nk cuti gak...isk2...sedih tul...

    ReplyDelete