Saturday, 4 April 2009

Happy Birthday Nubhan

birthday party at ts

Happy Birthday Nubh!

To Nubhan fans Im sure u all know about this rite. Especially Nubies. Well seperti mana yang tahu, pada 2 April baru-baru ni, umur Nubhan telah genap 23 tahun. Pada 2 April baru-baru ni juga, ahli-ahli Nubies ade buat Birthday party untuk birthday boy kita ni. Event ni berlansung di Chicken Hartz Buffet, Times Square.
Event ni agak meriah jugak la walaupon yang hadir hanya dalam 70 orang je.. Tapi yang sedihnya I cant join it last Thursday Crying.
Ini sume gara-gara mid term exam kuh! Kalau Jumaat tu aku takde exam, confirm 100% aku pegi.
Tapi apa-apa pon kena redha. Education is important.
Aku tak la rasa terkilan sangat sebab dah pena jumpa Nubhan, tapi aku harap aku dapat jumpa Nubhan lagi.
Insyaallah kalau ade event pape lagi lepas ni aku akan pastikan aku dapat pegi.

Once again, HAPPY BIRTHDAY TO MR. AHMAD NUBHAN B AHAMAD

3 comments:

  1. Happy Belated Birthday to Nubhan!!

    Huhh..klu xde exam sure2 teha da follow khaty..
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar.!

    ReplyDelete
  3. tu la psl teha..
    khaty nk sgt g tp tak dpt..
    huwaaaa :)

    ReplyDelete