Friday, 20 March 2009

Times Square

Today at last I hang out with my honey bunny..Love Struck
We decided lepak-lepak kat Times Square. Time aku tengah bersiap-siap, I got a phone call from Fifi..

Fifi : Hello!
Me : Hello!
Fifi : Wei ko kat ne??
Me : Aku kat umah la..Npe??
Fifi : Ko free tak sekarang ni??
Me : Free la tapi aku tengah siap-siap ni nak kuar dengan Shafiq.
Fifi : Oh yeker??Dating er??
Me : Takde maknanye la..hehehe Blushing
Fifi : Oh takpela kalo cam tu..
Me : Nak join ke??Kalo nak join jom jela. *cian my frenz tu coz dia tak tau nak wat pe sementara tunggu her next class*
Fifi : Ok jugak kot..
Me : Ok see yah!Aku tunggu kat lrt Hang Tuah ok
Fifi : Ok!

After that, me and my honey bunny tunggu Fifi kat lrt Hang Tuah.Dalam pukul 2.40 pm,muncullah si Fifi tu.
Kitorang just window shopping je kat sana..Big Grin
Nak beli fulus tak mencukupi..Crying
Oh I got some photo masa kat Times Square..Tapi tak banyak sangat..Hope korang enjoy la dengan this photo..

DSC03904

*Me and my honey Bunny* Love Struck


DSC03905
*Noty er buat tanduk behind my head..Pijak kang baru tau..hehehehe* Devil



5 comments: