Saturday, 7 March 2009

Tag from Teha Diamand

*Thz Teha*
p/s: len kali jangan tag lagi ye..hahaha..joking je..


apa yang perlu dibuat:


1- ambil pic collections anda (sekurang-kurangnya 2 )
2- 2 perkara ttg ur collections (for every pic)
3- 2 perkara ttg diri anda
4- tag 5 org rakan anda (sekurang-kurangnya seorg)
------------------------------------------------------------------------------------


My Collection




*Komik Freaks*
Gambar first sekali tu gambar koleksi komik-komik yang aku ade..
Actually byk lagi cuma tak muat tuk ak snap semua komik yang ak ade..

*Korean Freaks*
Gambar second tu pulak gambar koleksi drama-drama and Ost KOREAN yang ak ade..
Tapi tak kesemua tu ak punya..

*Tvxq Freaks*
Gambar last tu pulak antara koleksi-koleksi Tvxq yang aku ade..
Ade banyak lagi tapi aku choose yang tu sebab aku admirer gila kat Junsu and Jae Joong.


Dua Perkara Tentang Aku

1.Aku adelah Aku.
2.Engkau adelah Engkau.

Dengan bangganye ak nak mengetag:

1.My Bunny
2.Leen


*Sekian Terima Kasih*



0 comments:

Post a Comment