Wednesday, 11 March 2009

Pangsun and Gabai

Salam.Salam.Salam..
Hye-hye..Khaty's here...
It's being so long that I didn't update my blog..
Oh how I miss my lovely blog damn much..
So now I wanna update my blog to share all my activities during my holidays..

Last Monday[9 March 09] I went to Pangsun and Sg Gabai..
I guess u all must know rite why I went there..
Of corse la nak bermandi-manda..hehehe..
First we went to Pangsun.But Pangsun seems not interesting plus kat Pangsun banyak batu la dalam air..So we decided went to Sg Gabai..
Wahhhh!Bila dah sampai kat Gabai tu something bad happened to me...
Ak hampir pitam coz terpaksa panjat tangga yang begitu banyak tuk tiba kat puncak Sg Gabai tu..
Aku tak tau npe leh jadi cam tu??
Adekah disebabkan ak tak makan??
Tp that morning before we went there,kitorang dah breakfast tp makan roti canai je..
Maybe sebab tu kot ak hampir-hampir pengsan..
Tp after ak rehat nak dekat 15 min ak gagahkan diri gak tuk panjat cz ak kesian kat kawan yg teman ak tu..Kang disebabkan ak dia tak dapat rasa kesejukan air Sg Gabai tu pulak..
Nasib baik aku berjaya jugak mendaki tangga-tangga yang ade..

Lepas dah letak barang,kitorang pon ramai-ramai apa lagi terjun la kat dalam air tu...
Fuhhhh!!!Kesejukan melanda diri kami..hahahaha
Memang best la...Ak bagi 5 stars untuk air Sg Gabai tu..Hahaha..Sengal gila si Khaty ni...

School Holiday is coming soon so for those yang tak tau nak g mana,I suggest u guys try pergi Sg Gabai ni..Memang best..

Oh here I have some photo for u guys..
Tp tak semua ak upload kat sini..
Nak tengok banyak lagi,sila-silakan lah melawat Myspace kuh..
And do leave me a comment ok..
i'll hit u back :)






With my Housemates

2 comments:

  1. wahh..bestnye..
    xpe,rabu nie kte g lagi erk..
    hehehehehe..
    surekn khaty g..

    ReplyDelete