Tuesday, 17 March 2009

No Title

Hmm..Patutnye malam ni ak rasa excited la coz esk nak g mandi manda dengan classmates aku kat Sg Gabai..But It seems like I dun feel extreamly excited..Dunno why..Oh whats wrong with me??
Come on khaty!!Chill up!!!

Oh ya!Tonite suddendly aku rasa sometimes kita tak perlu untuk berbuat baik dengan orang disekeliling kita coz tak semestinya orang tu akan berbuat baik untuk kita kan??
Tapi aku selalu buat baik dengan orang sebab aku tak nak bermusuh dengan sape-sape..
And aku tak suka buruk sangka terhadap orang lain.
Tapi sometimes kebaikan aku tu disalah ertikan oleh orang lain and ade juga yang tak hargai kebaikan aku tu..Pelik jugak aku coz nak buat baik pon salah..Kalau buat salah lagi la salah..

::Kesimpulannye,kalau kita nak buat baik dengan orang haruslah berpada-pada..Janganlah terlampau berbuat baik sehinggakan orang lain salah tafsir dengan ape yang kita buat and janganlah terlampau baik sangat sampaikan orang pijak kita::


Sori malam ni aku terasa ingin merepek sekejap dekat blog ni..
Hanya blog ni lah teman sejati aku..
Tak kira lah aku tengah sedih mahupun gembira,blog akan setia mendengar luahan hati aku..


Mood :: Rasa ingin pijak orang!::

1 comment: