Sunday, 29 March 2009

Karaoke at Red Box Ria Sogo

Hola everyone! Here I continue back my posting about all my activities during last week.
Well for those who knows me I think u guys semua tau kan yang Cik Khaty ni suka menyumbangkan suaranye kat
Red Box Ria Sogo kalau dia mempunyai masa yang banyak.
So disebabkan last week banyak kelas dibatalkan,si Khaty ni pon apa lagi ambil peluang pegi menyumbangkan suaranya tiga hari berturut-turut kat pusat karaoke.

On Wednesday,disebabkan kelas habis around 130 pm,me and my housemate Sarah decided pegi carefour Sri Petaling. On that day my otak bercelaru sikit so ajak la si Sarah ni pegi karaoke. Kitorang menyumbangkan suara sampai pukul 7pm. Best gila..

Then
the next day,my classmates ajak pegi karaoke lagi. Kali ni kat Red Box Ria Sogo pulak. This time yang pegi gegurlz je..
No boys are allowed.. Wink
Kitorang pegi 9 orang so disebabkan terlalu ramai kitorang booked 2 rooms. Agak-agak bilik yang ni boring, pegilah bilik lagi satu.. Big Grin

On Friday,again I went to Red Box Ria Sogo but this time with my beloved housemates.. Boleh korang bayangkan tak macam mana suara aku setelah tiga hari berturut-turut pegi karaoke? Thinking
Well honestly
aku terasa agak perit kat bahagian tekak aku sekarang ni. Suara aku pon dah jadi lain sikit. Ni la padahnye kalau suka sangat pegi karaoke Crying

Tapi apa-apa pon aku tak menyesal sebab aku memang suka menyanyi. Nanti kalo ade peluang aku nak tunjukkan bakat aku yang tak seberapa ni kat semua orang.
Mana la tau one day nanti aku jadi penyanyi pulak kan.. Laughing
Kalo aku jadi penyanyi nanti jangan lupa sokong aku erk..
Khaty!Stop dreaming! Day dreaming

Sesi karaoke on Thursday

DSC03923

*Pika, Aida and Khaty yang tgh concerntrate menyanyi*

l_c32dd240b018401b8f76162e67750226

*Bakal-bakal penyanyi Malaysia* Thinking

Mencapap time

l_2c2caffa29414c9ca5fbf53cf24f7b9d

*Seperti biasa toilet menjadi tempat pilihan kami untuk bergambar*

l_5e4e75f62fe046bf9b68778d53eee511 l_c8985e1017504b258508a6e438e5050d

*Ini jugak salah satu tempat wajib untuk berposing kalo kitorang berkunjung kat Red Box Ria ni*Batting Eyelashes

l_21b7a94319244dc091222bb278c6b6e9 l_923bd34d2d0440f68106c9e116011b8cl_a1a7077b57954f6e95a8dee1cee7ae00

Keje gila kami yang selamba badak bergambar dalam lif.
FYI, no camera are allowed in Sogo. Mula-mula kitorang tak tau tu yang selamba badak bergambar ikut suka ati.
Tengah syok-syok bergambar, tetiba ade security kot yang tetiba naik lif tu and cakap kat kitorang
“Dik, tak leh guna kamera er dalam Sogo ni”.
Agaknye security tu tengok kat kamera tertutup kot yang kitorang ni main lif semata-mata nak tangkap gambar.
Pape pon best! Rolling on the floor

Sesi karaoke on Friday

DSC03934

DSC03935

DSC03936

*Sarah yang gila mic*Tongue

DSC03938

*Kegedikan melanda diri Emma and Sarah*

DSC03939 DSC03940

*Hanyalah gambar suka-suka. Tiada maksud lain disebalik gambar ni. Jangan fikir yang bukan-bukan ok. Kami lesbo Wave

DSC03943

DSC03945

DSC03946

DSC03951

DSC03953

*Kawan sampai mati*

Well this is my last session Big Grin
Time ni aku pegi karaoke dengan housemates aku.
Walaupon pegi tiga orang je tapi memang meriah.
Best!Nanti pegi lagi erk kengkawan. Winking

~Walaupon dah kena sound on Thursday tu yang no camera are allowed, tapi aku selamba badak je tangkap gambar~Devil

p/s : click on pictures for enlargement!

4 comments:

  1. wohh..3hari berturut2..
    b'latih tuk msuk AF erk..
    lps nie leh ar teha jd famous..
    tumpang populariti khaty..
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...harap-harap masin la mulut teha ni..
    kalo khaty jd artis,khaty amik teha jadi PA khaty er...heheheeh

    ReplyDelete
  3. owhh..set!!
    gaji pun bg lebih ckit boleh x??
    hahahaahaha

    ReplyDelete