Saturday, 14 February 2009

Valentine's Present

Salam.salam.salam..
First of all Im sorry coz dah lama tak update blog ni..
Pada sesapa yang rajin mendarat kat blog ni mesti rasa hampa kan coz aku tak update-update blog ni.Ak bukan tak nak update,kalo boleh hari-hari aku nak update tapi memandangkan ak tak mempunyai masa yang cukup,terpaksalah aku membiarkan blog aku ni dipenuhi dengan sawang-sawang atau habuk..Ak teramat la busy dengan assignment yang menimbun-nimbun.
And aku tengah penin pale gak coz ak takde idea nak wat proposal tuk subjek Database system aku.Aku tak tau nak wat system pe..Nasib bek la projek tu wat secara berkumpulan.So leh la aku bincang and berkongsi idea ngn kengkawan lain.Tu la yang wat aku busy sgt.
Walaupon assignment-assignment ak lom siap sepenuhnya lagi tapi ak nak amik masa yang ade ni skit tuk update blog ni..Rindu gila kat blog aku ni..

Well today is 14 Feb 2009.I bet sume orang tau hari ni hari pe kan..Its Valentine's Day..
For Muslims memang haram sambut tapi tak salah kan kalo ade orang bagi hadiah kat kita or kita menghadiahkan sesuatu kat orang-orang yang kita sayangkan??
Aku tak pena sambut Valentine's Day and tak pena dapat hadiah on Valentine's Day.But for this year ade orang telah hadiahkan ak sesuatu..
And aku really appriciate sangat ape yang orang tu bagi kat aku..
Its a cute bear!!!



*Thz pada si dia yang dah hadiahkan bear ni*

4 comments:

  1. woo...sape si dia tu??
    ttteeettttt!!!!
    alamak,t'kluar lak bunyi buzer..=P

    ReplyDelete
  2. mesti teha tau sape yg bgkan..
    hahahaha
    teetttttt :)

    ReplyDelete