Saturday, 14 February 2009

Geng Upin & Ipin


Last Friday [13 Feb 2009] lepas habis kelas ak and Sarah tetiba wat keputusan mengejut tuk g tengok wayang.So kitorang pon pegi la Times Square..Cite geng ni la yang telah jadi pilihan hati kitorang.So kitorang beli tiket yang tayangan pukul 1.50 pm punya.
Cite ni memang best la..Kelakar gila..Walaupon mungkin ade yang cakap citer ni macam boring ke apa ke bagi aku cte ni the best cz ak memang suke gila watak upin & Ipin tu..
Comel sesangat..hehehe


*With Sarah at Lrt*
*Alamak!muka ak masuk suku je ke??Suku pon jadila..hehehe*

2 comments:

  1. hani t'ingin sgt nk tgk movie ni..
    tp masa x m'izinkan..
    ntah bila la nak tgk 2 bdk cumel ni...

    ReplyDelete
  2. akk pon wat kptsn last minute nak tgk cte ni..

    ReplyDelete