Monday, 12 January 2009

My busy Day

Salam.Salam.Salam.

Actually kepenatan masih lagi terasa sebab sehari suntuk aku menghabiskan masa melengkapkan Borang Pinjaman Pelajaran MARA..Aku terpaksa pergi banyak tempat untuk melengkapkan borang tu.Walaupon penat tu masih terasa tapi rasa ingin mem-blogging tu berkobar-kobar.
Lgpon dapat jugak la aku share aktiviti aku dengan korang ye tak?

Today's Aktivities

8.45 am - Meet Emma at Lrt Salak Selatan
9.00 am - Take KTM to KL Sentral
10.00 am - Go PTPTN KL Sentral.*Nak batalkan pinjaman yang pernah aku apply*
10.30 am - Go To Bank Islam.*Teman Emma ambil slip pembukaan akaun*
11.00 am - Take KTM to Bandaraya sebab nak pegi Medan Mara
12.15 pm - Take cab to Kampung Baru.*Teman Emma pegi Baitulmal*
12.45 pm - Lunch at Kampung Baru
1.15 pm - Go to Bandaraya Lrt Station and then turun dekat Maluri sebab nak pegi LHDN[Lembaga Hasil Dalam Negeri] dekat Menara PGRM
1.45 pm - Go to SMK Seri Bintang Utara and jumpa penolong kanan sebab nak mintak cop dia and sekaligus jd saksi tuk perjanjian pinjaman MARA tu.
2.00 pm - Lepak-lepak kat kolej jap.Actually takde la lepak sgt.G kolej pon sebab nk tanya psl borang pinjaman tu sebab ade yang kitorang tak berapa paham.
3.40 pm - Otw balik
4.40 pm - Akhirnya sampai pon umah.


*Camwhore time kat LHDN.Gila betul!hahaha*



*Time lepak-ing kat kolej..Bilik ni dipanggil bilik orange oleh student KPTMKL..Emma yang tengah khusyuk mengisi borang pinjaman MARA.*


Aku masih ade lg aktiviti pada malam hari.Pukul 7.30 pm td aunt aku call soh amik dia kat KLCC.So ak and cousin aku pon gerak la g KLCC.
And u know what?Kitorang stuck dalam jam tu selama 1 jam lebih.
Aunt aku asyik call je tanya kitorang kat mana.Cian dia kena tunggu lama.
Yang aku pulak lupa la plak nak masuk Lorong SMART je.Cepat dan Pantas.
Tp nak wat cm ne aku terlupa.
Disebabkan kealpaan aku tu jugak la aku tertinggal cerita three dads with one mommy.
Huwaaaa!!!Cedihnye.
Tp takpela.Redha je :)



*Sesak gila.Aku amik gambar ni time kereta berhenti la..Kalo kereta tengah jalan mana boleh sebab aku yang drive*

0 comments:

Post a Comment