Tuesday, 6 January 2009

Lagi Gift dari si Han Eba

Again dapat hadiah dari si chumel Han sebab dapat jawab dengan betul untuk guess the cluess So Ji Sub ni.Suke sesangat coz wat masa ni aku dapat jawab sumenye dengan betul.Yahoo!
For those yang nak jugak dapat hadiah macam ni,try la jawab dekat page si Han ni.
Tak sia-sia kalo anda sume mencuba nasib sebab if betul korang akan dapat hadiah.
Thz yah Han!

0 comments:

Post a Comment