Wednesday, 14 January 2009

Kesibukan Melanda Diriku

Salam kepada blogger-blogger yang sudi mendarat kat blog ni.
Nampaknye owner kepada blog ni,si Khaty semakin sibuk dengan urusan yang melanda dirinye.
Haish sampai tak mempunyai rehat yang secukupnya.
Walau apapon jangan risau coz I still will update my blog.
So check it out yah!

Semalam and hari ni aku bz sgt sebab uruskan hal-hal berkaitan Pinjaman MARA tu.
Tapi alhamdulillah semuanya dah settle.Aku pon dah submit borang tu td.
Semalam me and my father went to Comissioner For Oaths sebab dalam borang MARA tu nak cop and t/tangan pesuruhjaya sumpah.Kitorang sampai kat Medan MARA tu dalam pukul 10.15 am.Tp pejabat pesuruhjaya sumpah tu bukak pukul 10.45.So me and my father pon jalan-jalan la kat situ jap.Bila nak dekat 10.45 kitorang g balik kat pejabat tu.And luckly tak ramai orang.So proses menunggu tu tak la lama sangat.Around 11.15 urusan tu selesai.Tp kitorang bukannye terus balik umah.Aku kena ikut my father g pasar beli barang-barang tuk dimasak.And u know what?It was my first time g pasar.Ish tak biasa rasanya.Tp nak wat cam ne dah kena ikut.

Almost one hour kitorang kat pasar tu.Ish tak tahan sungguh!Dah la time tu cuaca panas terik!
Kitorang sampai umah aroung 1.00 pm.
After rehat lebih kurang sejam,aku siap-siap cz kena bawak my mum g hospital tuk follow up medical check up.My father pon g jugak.Kemalasan aku untuk pandu kereta membuak-buak semalam.Tp apa kan daya kena bawak gak la.Kalo bukan aku spe lagi kan?
Tp malangnye bila sampai kat hospital tu kitorang diberitahu yang bekalan elektrik kat hospital tu terputus.Wah!rasa nak menjerit je cz kitorang dah penat-penat dtg tp kena balik pulak.Ish.

So aku kena bwk my mum g hospital tu lagi skali today.
But before kitorang g hospital,aku kena g kolej dulu cz nak settlekan yuran.
Aku keluar rumah kul 10 am then g Kerinchi cz nak amik kawan aku,Sarah cz dia pon nak byr yuran gak.Then dalam pukul 11 am kitorang sampai kat kolej.Emma dah sampai dulu kat kolej dari kitorang.Ramai gila orang kat kolej hari ni sebab hari ni ada pendaftaran budak-budak course ape tah.Lepas dah bayar yuran tu,kitorang breakfast jap cz masing-masing belum makan lg.Lepas dah settle sume hal kat kolej,kitorang g hostel kitorang pulak cz Sarah nak antar barang-barang dia..Alang-alang dah sampai tu,kitorang kemas skali pe yang patut kat rumah tu.
Al maklumlah kalo rumah tak berpenghuni selama sebulan lebih,mestilah rumah tu kotor sikit kan.Lepas dah settle sume tu kitorang pon balik.Lepas aku antar Sarah balik pukul 2 pm,aku kena bawak my mother plak g hospital cz semalam hospital tu takde elektrik.Luckly hari ni ada elektrik.Almost 2 hours gak la I waited for my mother..Dalam pukul 4 lebih baru aku sampai umah.Penat gila cz dari semalam banyak gila urusan yang aku kena settlekan.

Ok la aku pon dah penat ni tired Pictures, Images and Photos so sampai sini jela er.Nnt aku update lagi.

P/s : Hari ni kena tido awal sebab esk kena bangun pukul 7 am.Esk hari pendaftaran lorh.Hope sumenye berjalan dengan lancar esk

GOOD NIGHT Pictures, Images and Photos122 Pictures, Images and PhotosBye! Pictures, Images and Photos

0 comments:

Post a Comment