Wednesday, 7 January 2009

Jae Joong and Han Hyo-Ju Dating?

For those yang tak tahu lg pasal ni,biar kita bgtau yang si Jae Joong (Dong-bang-shin-ki) dengan Han Hyo-Ju akan bergandingan dalam new SBS drama, “Heaven’s Postman.” Walaupon mereka play love interests on camera,tapi adakah mereka benar-benar menjalinkan hubungan cinta di luar? Dalam gambar kat atas ni Jae-joong snuggles up with his co-star. Check out the placement of his hand. So do you think they are dating?



Dalam sebuah artikel Jepon,Jae Joong telah menyuruh si Hyo-Ju ni supaya tidak bercakap terlalu formal sebaliknye bercakap secara informal.Permintaan untuk informal talk tu bermaksud si Jae Joong ni nak lebih rapat dengan Hyo-Ju.. Generally, informal talk is reserved for people who are very close or the same age. With a year difference in age (Jaejoong is 22 and Hyo-ju is 21), it’s obvious that the DBSK member wants to make his move….



Ni pulak gambar Jae Joong dengan Hyo-Ju's oppa-dongsaeng relationship at the restaurant.
*Click those image for enlargement*



*oppa-dongsaeng* is a code word for “dating”



Kalo betul la dorang ni betul-betul cinta,kecewa nye aku coz kekasih aku ni dah diambil orang.Huwaaa!!!

Tp pape pon to Jae joong oppa i'll always love u. :)
Oppa!Aja-aja hwaiting!

2 comments:

  1. ramailah yang meraung bila tau pasal berita ni..
    kawan hani yg nama wawa pun minat jae joong....
    nanti bila hani btau pasal story ni,bakal meraung la dia..
    hihi...

    ReplyDelete
  2. sis pon mula2 meraung gak.
    huwaaaa!

    ReplyDelete