Friday, 2 January 2009

Ditag oleh Si Han Eba

*Award dari si chumel Han Eba*



1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag


10 fakta/hobi
[1]Suka makan
[2]Suka tido
[3]Gila komik
[4]Gila korea
[5]Suka duit.*Salah satu hobi yang aku selalu buat ialah kumpul duit.hahah*
[6]Benci orang reply msg lambt.*kepada orang yang suke reply msg lmbt tu,kalo rasa-rasa nak reply lambat,tak yah la text aku ye*
[7]Obses pada benda-benda yang berwarna pink
[8]Obses pada handphone.*Aku selalu tukar handphone kalo korang nak tau*
[9]Cinta music
[10]Cinta bangat sama jae joong

tagged
[1]Husna
[2]Farzana
[3]Teha
[4]Eisya
[5]Shafiq

1 comment:

  1. sis..slamat taun baru..arrrhh.. suka makan..suka tido..suka komik.. suka korea.. sama2..hehe..

    ReplyDelete