Thursday, 18 December 2008

Tag from Shafiq

Rules :

  • Orang yang telah di tag tidak boleh ditag kembali supaya tag dapat tersebar kepada orang lain.
  • Atleast kena ada 5 orang yang korang kena tag.Nak tag orang manyak2 pon tak kisah, tapi minimun 5 okeh!
  • And .. and .. and .. tiada alasan mcm ni ” aku malas nak tag orang “ haha!

1. Ciri - ciri wanita / lelaki idaman anda?
  • Warna kulit muka mesti putih.Senang cakap macam orang korea la.
  • Tinggi and badannya tak terlalu kurus or gemuk.
  • Beriman serta hormat orang tua and hormat kaum hawa jugak
  • Lelaki tu mestilah pandai bergaya
  • Mestilah pandai hiburkan kita
  • Caring,loving

2. Adakah anda sudah memiliki wanita / lelaki idaman anda itu?
  • No comment.Teman lelaki tu ada tp adakah si dia tu memenuhi ciri-ciri lelaki idaman kite??

3. Adakah anda mempunyai myspace?
  • Of course la ada

4. Pernah terpikat dengan mana-mana kenalan myspace?
  • Pernah kot.Tp admire gitu-gitu je.Tak lebih

5. Ada perkara pelik tak berlaku kat diri anda hari ini?
  • Hari ni tetiba je asyik nak marah orang je.Salah sikit je nak marah.Heran betul!

6. Siapakah sahabat anda yang paling anda sayangi? ( nyatakan nama )
  • Fifi
  • Sara
  • Emma
  • Mel
  • Eisya
  • Eita
  • And kengkwn kolej yang rapat denganku.Banyak sangat sampai tak dapat nak nyatakan

7. Pernah anda tipu dia?
  • Pernah tapi tak selalu.Tipu pon kalau terpaksa

8. Pengalaman paling mengerikan?
  • Hampir-hampir nak terlanggar kereta masa otw ke Seremban

9. Pengalaman paling mengembirakan?
  • Banyak sangatlah.
10. Have u ever taste drugs? ciggrete ?
  • Both tak pernah.Gila apa nak taste benda-benda tu.

11. Describe 10 thing about urself?
  • Nama panggilan khaty
  • Female
  • 18 y/o
  • Anak tunggal
  • Gila korea
  • Suka sangat kat TVXQ
  • Pelajar Kolej Poly Tech Mara kl dalam jurusan Business Information Technology
  • Suka dengar lagu kuat-kuat bila tgh tension
  • Tak suka drive walaupon dah ada lesen
  • Gila camera

12. Pernah mencintai orang lain , tapi pada masa yang sama sudah mempunyai teman istimewa?
  • Pernah rasanye.

13. Adakah anda rasa teman istimewa anda setia?
  • Entahlah.Hanya orang tu sendiri je yang tahu dia jujur ke tak dengan kite.

14. Kekurangan teman istimewa anda pada pandangan anda?
  • Ada kekurangan ke?

15. Kesemua soalan di atas anda jawab dengan jujur?
  • Yup

16. Jika anda pernah melalukan sesuatu kesalahan yang amat teruk, beranikah anda menyatakan nya kpd orang ramai?
  • Berani kerana benar.

17. Anda perasan anda hensem / lawa?
  • Entahla.Comel ye kot.hahah
8. Sebarkan kepada 5 orang atau lebih
  • Sape-sape jela yang mendarat kat my blog.

0 comments:

Post a Comment