Tuesday, 30 December 2008

Sarang maknyah and pelacur

Salam.Salam.Salam.

Kali ni si owner blog ni nak bercerita tentang sarang maknyah and pelacur yang wujud dekat Jalan Pasar Kl.Sepatutnya semalam aku balik ke Taiping seperti mana yang aku pernah bgtau sebelum ni.Tp disebabkan plan dah berubah,aku tak jd ikut balik kampung.Yang balik hanyalah orang-orang dewasa yang terlibat sahaja.So tinggallah kitorang yang tak berapa nak dewasa ni dekat rumah nenek aku.Kami yang tak berapa nak dewasa ni dijaga oleh aunt kitorang yang telah ditugaskan untuk menjaga kitorang.

Semalam dalam pukul 10 pm aku dan cousin aku hantar mereka-mereka yang balik kampung tu dekat rumah uncle kitorang dekat Wangsa Maju sebab diorang akan naik kereta uncle aku tu.Lepas diorang dah berangkat,kitorang pon balik la.Dalam perjalanan balik tu,tetiba kitorang rasa mcm tak nak balik lg.So cousin aku cadang nak jalan-jalan dulu.Diorang tanya aku nak tengok tak pot-pot maknyah and pelacur.Aku cakap ok je.No hal.So aku pon drive la kereta sambil ditunjukkan jalan oleh cousin aku.Dalam pukul 11.30 pm kitorang pon sampai dekat Jalan Pasar tu.Walaupon baru pukul 11.30 pm tp sudah ada maknyah and pelacur yang berkeliaran mencari "customer" mereka.Aku jugak sempat melihat sendiri "mak ayam" yang sibuk menguruskan "anak-anak ayamnye".Ish seram aku lalu kat kawasan tu.Tp disebabkan rasa ingin tahu aku tu kitorang teruskan jugak meronda-ronda kat kawasan tu.Dah macam polis pulak.heheh.

Dalam masa kitorang pusing-pusing kat kawasan tu,aku sempat ambil gambar disekitar kawasan tu.Nak ambil banyak gambar takut pulak dikejar oleh maknyah-maknyah and pelacur tu.So aku dapat snap satu je gambar.Ni pon curi-curi.




Gambar-gambar maknyah yang sempat aku tangkap

6 comments:

  1. isy kak...
    berani betul la akk g situ...
    kalau hani tak berani...hihi

    ReplyDelete
  2. akk g pon sbb de cousin akk.
    kalo sensrg mmg akk tak berani.heheh

    ReplyDelete
  3. huhuh...gmbar nyer xbrapa nk jelas la..
    tp so far..sis leh byang kn cmner..huhuhuh

    ReplyDelete
  4. tula psl sis.
    qualiti gmbr tak berapa nak jelas.
    tp memadai la tu kan?heheh

    ReplyDelete
  5. owhh..brani gler..
    klu de jd pape sape susah..
    teha gak!!hehehhehe
    coz khaty mmber teha smpai bile2..

    ReplyDelete
  6. teha wat khaty terharu la.
    thz er cz concern about me.

    ReplyDelete