Friday, 5 December 2008

Sad

Hye Frenz!

Hm..Lately Im quite sad la..Theres many reason that make me sad..The main reason yang wat aku sad is because my college frenz Ain nak tinggalkan KPTM next sem..So means sem 2 nnt tak dapat la aku jumpa dia lagi..
Tapi tu tak bermakna frenship kitorang terputus cam tu je kan??Aku yakin walaupon kitorang dah berjauhan tapi frenship kitorang akan stay forever in our heart!Khaty cayang Ain sangat-sangat!


Khaty and Ain

This is my beloved frenz Ain..Take care yah time kat tempat baru nnt..Jgn lupakan khaty k..
Hope frenship kita will stay forever!






My pet lil sis,Ezma
Second yang wat aku sad is about my relationship dengan my pet lil sis.I dunno why lately hubungan kitorang cam dah tak berapa nak rapat..Hubungan kitorang mcm dah semakin renggang!But maybe semua yang jadi ni salah aku jugak kot..Entahla..Aku sendiri pon tak pasti..Tapi takpela aku redha je seandainya hubungan kitorang ni tak berpanjagan.Aku juga takkan kecik hati kalau dia dah tak anggap aku as pet sis dia..Aku juz redha je dengan apa yang berlaku kat aku lately ni..Walau apapun aku masih dapat kawal perasaan aku ni..

0 comments:

Post a Comment