Tuesday, 30 December 2008

Ronda-Ronda Tasik Titiwangsa

Mengantuknye hari ni!!
Mana tak mengantuknye.Semalam tak boleh tido langsung dekat rumah my granny tu.Mungkin sebab my granny and my mum takde kot tu sebablah kita tak leh tido.Semalam lps balik dari Jalan Pasar tu,cousin-cousin aku keluar lagi pergi downton.Jumpa kengkawan katanya.Pagi td dalam pukul 7 lebih br diorang balik.And aku tau cousin-cousin aku tu mesti shisha sekali kat sana.Aku ingat diorang pergi naik motor so takdela aku sibuk-sibuk nak ikut.Tp diorang cakap diorang pegi naik kereta.Menyesal aku tak ikut.Kalo tak leh la aku tengok-tengok orang shisha sekali.Tp takpela.Lupakan jela.Hari ni dalam pukul 2 pm aku and cousin-cousin gerak pergi SMK Teknik Setapak sebab nak ambil Sijil berhenti sekolah cousin aku tu.Tp malangnya sijil tu tak boleh ambil lagi.*Mengong betul*

Lepas tu kitorang pikir tempat yang kitorang patut pergi sementara nak tunggu mereka-mereka yang akan balik dari kampung tu.So pikir punya pikir aku suggest pergi Tasik Titiwangsa lah sebab dekat je dari rumah uncle aku yang kat Wangsa Maju tu.So nanti kitorang tak payah la nak patah balik or whatever.Agak lama la jugak kitorang lepak kat Titiwangsa tu.Best jugak ronda-ronda kat sana.Korang patut cuba lepak kat sana.Kalo sape yang minat joging tu leh joging kat sana.Memang puas hati la.Sementara tu sempat jugak la kitorang bercamwhore.




Cousin aku yang khusyuk makan ice cream.
Ni la cousin-cousin aku yang sama-sama pergi Jalan Pasar dengan aku semalam.



Kitorang sempat gak tengok orang-orang main kereta control.Best jugak.Rasa nak join je.Tp malangnye aku takde kereta control tu.



*Katakan TIDAK pada ROKOK*
Lepas dah tengok orang main kereta control kitorang pon plan pergi makan sebab perut masing-masing dah berbunyi.Tp menu kitorang hanyalah air dengan keropok lekor je.Malas nak makan makanan yang berat-berat.Makan ringan-ringan sudah.


*Air pancut yang sangat cantik*

*Cousin aku yang agak GILA*.hahaha



Lepas makan kitorang pon pergilah jalan-jalan kat kawasan tasik.Tujuan utama adalah untuk bergambar.Kami sememangnya *GILA KAMERA*.hahahaTengok sajelah aksi-aksi kami yang sangat gila tu.hahaha




Dalam pukul 6pm mcm tu aunt aku call uruh kitorang bersiap sedia sebab diorang dah nak sampai.So kami bertiga pon bergerak la untuk ke rumah uncle kitorang yang dekat Wangsa Maju tu.Ni la mereke-mereka yang baru balik dari kampung tu.Sebelum balik tu kami sekeluarga sempat sembang-sembang dekat area kawasan rumah uncle tu.Macam-macam yang diborakkan.Lepas dah habis berborak kami pon bertolak balik.Dalam perjalanan balik tu pulak jam yang teruk sangat.Well biasala tu.Masa tu kan time orang balik kerja.Nasib baik la cousin aku yang drive.Kalo aku yang drive rasanye memang aku akan panas baran sepanjang perjalanan tu.hahahah

0 comments:

Post a Comment