Thursday, 25 December 2008

My 1st exam result

Salam.Salam.Salam

Today im so happy sebab result final exam aku dah keluar.Pagi tadi dalam pukul 9 lebih aku dapat message dari Fauzi[kawan kolej].Dia tanya tul ke result periksa dah kuar?Aku yang tengah mamai-mamai lagi sebab baru bangun terus reply message tu.Tp aku cakap kat dia aku tak pasti result keluar ke tak.Aku cakap nanti lepas aku check aku bgtau dia balik.Aku yang mulanya masih lagi atas katil terus turun and bukak komputer.Cepat-cepat aku lawat web kolej kitorang untuk pastikan yang result dah keluar ke belum..Hati aku semakin berdebar-debar.Bila aku dah masukkan kata laluan and no id aku,aku terus baca "bismillah".And then aku terkejut and bersyukur sangat-sangat sebab result periksa aku agak cemerlang jugak la.Pointer aku 3.16.Terkejut gila aku coz tak sangka pointer aku 3.0 ke atas.Bersyukur sangat-sangat.And aku bersyukur gak coz aku lulus untuk kesemua subjek yang aku ambil.So means aku tak payah repeat apa-apa paper.Seronok tak terkata.Kat bawah ni ada aku sertakan result periksa aku.




*Click the image for enlargement*



Oh ya!sebelum terlupa aku jugak nak wish merry xmas pada sesiapa yang menyambut perayaan tu pada hari ni :)

*Merry Cristmas*

5 comments: