Friday, 19 December 2008

Ketiadaanku selama seminggu

Salam.Salam.Salam

Rasa sedih pulak sebab kena tinggalkan blog kesayangan ni buat sementara waktu sebab esok kita nak pergi holiday.So selama seminggu la blog ni tiada berpenghuni.Tapi kita harap korang sudi-sudi la mendarat kat blog ni and jangan lupa tinggalkan jejak and comment anda er tuk kita.
InsyaAllah lepas balik dari holiday nanti kita akan post and upload gambar-gambar masa holiday tu nanti.Korang mesti nak tau kita g holiday kat ne kan?Nanti lepas kita balik korang akan tau kita g holiday kat mana.So wait for me ok.hehe..


Salam sayang dari Khaty..

1 comment:

  1. Selamat b'cuti..
    bakal kangen bangat sama kamu sis...
    x)

    ReplyDelete