Tuesday, 23 December 2008

Holiday story

Salam.salam.salam.

Hye-hye semua.Akhirnya aku dah balik dari holiday..Holiday aku tu dipendekkan tuk percutian 3 hari 2 malam dari planning asal.Tapi ok gak dipendekkan sebab aku rindu gila kat blog kesayangan aku ni.Well kalo nak tau hari tu aku pergi holiday kat area Lumut,Perak.Best la gak percutian ni..Enjpy.Actually aku baru je balik ni so masih tak bermaya nak menaip banyak-banyak so korang layan jela gambar-gambar yang sempat aku snap time holiday tu ye..And jangan lupa tinggalkan comment anda untuk post ni ye.hehe






Picture Time




Cousin-cousin ku yang leka bermain bola keranjang di pagi hari :)




Pemandangan dekat swimming pool kawasan hotel kitorang.




Sauna Time



Tempat ni la nadi utama tuk sauna.Kita kena siram air kat dalam tempat tu setiap 10 minit untuk panaskan bilik sauna ni.Bila bilik ni panas,badan kita akan berpeluh.Memang baik tuk kesihatan kalau kita buat sauna ni.

Nampak tak badan aku yang berpeluh-peluh and kemerah-merahan tu??

Tu disebabkan suhu kepnasan kat bilik ni semakin tinggi.

Maklang aku dengan anak perempuannya.

Aku dengan nenek kesayangaku.






Iguana Bar


Ni plak gambar-gambar time kat Iguana Bar.Best gak lepak-lepak kat sini dengan cousin-cousin ,paksu and kengkawan paksu aku.Sori la gambar tak banyak coz aku takde semangat nak tangkap gambar time ni.Lgpon kalau tangkap pon quality gambar tak berapa cantik.So sikit je yang dapat aku snap.Kitorang habiskan malam kitorang kat bar ni dengan berkaroke la..Apa lagi.Kalo korang nak tau minuman kat bar ni mahal gila..Well dah kata pon bar mestilah mahal-mahal kan.








Aktiviti Pantai


Sebelum kitorang balik kitorang singgah laut jap coz cousin aku yang kecik tu sibuk nak g laut.
Tapi kitorang tak mandi sebab yelah tengok jela cuaca cam mana kan.Panas terik.Kalau mandi confirm hitam.heheh.So kitorang bergambar jela.






Dengan nenek kesayangan.





Gambar sebelum balik






Kalau nak tengok gambar-gambar aku berseorangan korang leh lawat album gambar aku dekat myspace aku.Kena add aku dulu dekat myspace baru korang leh view picture aku.

2 comments:

  1. wah...bestnye!!
    akk g lumut??
    tmpt lahir hani tu...
    dah lama tak g situ..
    last g lumut waktu darjah 5...
    best nye swimming pool 2...
    kalau terjun gempak tu...
    hehe..

    ReplyDelete
  2. yeke??takpe nnt mesti hani berkesempatan g lumut lg. :)

    ReplyDelete