Wednesday, 24 December 2008

Di tag oleh sis kynn

My Top 10 Most Favorite Foods;
[1]Nasi goreng ayam
[2]Keu teow basah
[3]Apa-apa je yang berperisa tom yam
[4]Maggie.Jd fav food aku time kat hostel je.
[5]Cadbury hazelnut.Bagi je cadbury hazelnut kat aku gerenti aku dah tak majuk lagi
[6]Pizza
[7]Kfc
[8]Masakan mak and nenek aku
[9]Coklat cake and blueberry cake
[10]Western Food

10 Things I Love Doing;
[1]Online
[2]Tido
[3]Makan
[4]Tengok tv
[5]Hang out dengan member
[6]Dengar mp3 kesayangan sebelum tido
[7]Breakfast dulu sebelum mandi.Tapi gosok gigi and basuh muka sebelum breakfast itu wajib.
[8]Karoake
[9]Kuar jenjalan time malam-malam.Itupon kalau ade my cousin.Kalau tak,tak boleh kuar malam
[10]Tu je kot

5 Things I Love Doing When I'm EMO;
[1]Dengar lagu kuat-kuat
[2]Tido
[3]Karaoke
[4]Moody sepanjang masa
[5]And pape je la ikut gerak hati

5 Things I Love Doing When I'm Happy;
[1]Senyum sepanjan hari
[2]Makan
[3]Habiskan duit
[4]Itu je kot

5 Things I Wish To Happen;
[1]Get good result sepanjang sesi pembelajaran aku
[2]Dapat jumpa dengan artis-artis korea yang diminati
[3]Aku nak jadi insan yang lebih berjaya dari sekarang'
[4]Hope friendship aku dengan kengkwn will stay forever
[5]Diberkati oleh Allah dalam setiap apa yang aku lakukan

My Top 10 Most Addicted playlist;
Banyak sangat sampai tak tersenarai

Persons I Wish To tag;
[1]Hani
[2]Han Eba
[3]Husna
[4]Farzana

p/s : Kali ni rasa cam nak tag orang je.Almaklumla dah lama tak tag orang ni.So kepada yang ditag tu,selamat menjawab la ye :)

0 comments:

Post a Comment