Sunday, 31 August 2008

Late Post

Happy Birthday to me yang ke 18 pada 29 Aug 2008 hr tu..Aku tak sempat post moment-moment happy aku time birthday aku cz quit bz lately..Skunk ni br de msa tuk updated blog ni..
Pada malam 29 Aug tu ramai yang wish birthday kat aku tepat kul 12 am..Aku terharu gila..
Dorang wat aku cm nk ngs je mlm tu..Aku rs dihargai sgt time tu cz alhamdullillah member-member lama still ingt birthday aku..Member-member yang br aku kenal pon wat aku terharu gak cz walaupon baru kenal ade yang dah bg hadiah kat aku..Happy gila..Thz sangat-sangat kat mereka-mereka yang ingat birthday aku..

Manakala tgh hari pada 29 Aug tu lps hbs kelas,aku and member-member pompuan kelas aku g Times Square..Memang best gila la..Kitorang main boling..Act it was my first time men boling pakai bju kebaya..Aku rasa kwn-kwn aku pon first time men boling pakai bju kurung..Sebelom aku terlupa aku nk ucapkan berjuta-juta trima kasih kat best frenz aku Pika cz bnje aku men boling sempena hr jadi aku...Thz Pika..Aku hargai sgt..U are my best frenz dear..
Pape pon pada 29 Aug tu aku enjoy sgt..Tak pernah aku rasa sehappy cm ni time birthday aku..
Ni la hadiah hari jd yang takkn aku lupakan :)

kat bawah ni moment-moment happy time hari jadi aku and hadiah-hadiah yang aku dapat daripada orng-org tersyg aku :)



cj 7 yang dihadiahkan oleh Emma
My lovely mashi maro given by my lovely frenz

Thz Ezma[my lil sis] 4 da cute bear

khaty and ain

Khaty and my best frenz[Pika]



Lovely Time with My classmates

1 comment:

  1. hi all
    http://www.tor.com/community/users/cremalbrowam1981
    http://www.tor.com/community/users/tonalwoochild1986
    http://www.tor.com/community/users/isecitju1978
    http://www.tor.com/community/users/flaguninir1974
    http://www.tor.com/community/users/inquisiostim1977

    ReplyDelete