Wednesday, 2 July 2008

Post For Yesterday

Salam everyone..
This post was actually for yesterday but I dont have much time to posted it..
So I post it today..
Semalam aku g wat medical check up tuk kemasukan kolej kat Klinik Sentral area Sri Petaling..
Cam biasala my father yang accompany to the clinic..
Luckly time tu tak ramai orang..
First thing aku kena X-ray organ dalaman aku..
Second thing aku diberi satu botol kecik and disuruh oleh nurse tu tuk ..... (paham-paham je la) tuk urine test..hehehehe..Pas dh settle tu semua,nama aku dipanggil tuk berjumpa ngn doktor tuk check up yang lain...
Jumlah yang kena bayar tuk keseluruhan medical check up ni Rm115



Ni la hasil yang diperoleh daripada X-ray organ dalaman aku :)




After wat medical check up,me and my father went to Endah Parade tuk ambil balik cpu aku yang rosak hari tu..
Lepas amik cpu my father kata dia nak beli something so kitorang pon masuk la kat dalam carefour yang ade dalam Endah Parade tu..Kebetulan time ni Intan Ladyana pengacara Program
Hypermarket Saga di Carefour tgh shoot tuk episode akan datang..Kebetulan my father pass by kat situ so Intan Ladyana chose my father tuk jawab soalan-soalan dia..
Ala soalan senang je..Intan Ladyana tu tanya harga barang-barang yang dijual kat carefour tu..
Kalo jawab btl dpt hamper and voucher Rm 100 ..And my father dapat jawab ngn btl so dapat la hadiah-hadiah yg aku nyatakan tadi..Rancangan ni akan disiarkan pada 18,19 and 20hb depan kat tv9..Cam tak caye je masuk tv..Aku pon masuk tv gak :)
kegembiraan lps dapat jwb soalan ngn betul..hehehe
Intan Ladyana cun giler time ni..hehehe
Ni la voucher yang kitorang dapat..Leh shopping sakan seh kat carefour :)

2 comments:

  1. wah intan!!!
    sumpah aku xkenal dier..!!
    muahaha

    ReplyDelete
  2. eleh2..
    yeker ko tak knl dia??
    hahaha :)

    ReplyDelete