Wednesday, 9 July 2008

Induction Week at KPTM KL

Salam everyone..
Wah!!It seems like dah lama aku tak updated blog kesayangan aku ni..
This is because skunk ni aku dah tak duk kat umah lagi..
Skunk ni aku tinggal kat hostel(Plaza Pandan) yang berdekatan ngn kolej aku.. Ini memudahkan lagi tuk aku pegi kelas hari-hari..
So aku dah tak dapat nak update blog ni selalu..

First of all tuk pengetahuan korang sume aku dah secara rasmi menjdai pelajar kat KPTM KL.. Aku daftarkan diri pada hari Sabtu lepas(5 July 2008)..
Actually keputusan nak tinggal kat hostel ni merupakan keputusan last minute..
Mula-mula sepatutnya aku ulang alik dari rumah ke kolej tp disebabkan hari Ahad(6 July 2008)-Selasa(8 July 2008) aku ade induksi yang start pada pukul 7.30 am menyebabkan parents aku soh aku duk hostel cz takde sape nak atr aku sewal tu..
Dengan hati yang berat aku pun ikut je la cakap dorang tu..

Sepanjang 3 hari induksi tu dijalankan,banyak aktiviti yang kitorang lakukan.. And induksi tu juga beri aku banyak pengajaran yang dapat mematangkan lagi diri aku yang tak berapa nak matang ni..heheheh..Aku juga dapat berkenalan ngn kenalan baru..
Alhamdulillah aku dapat kawan-kawan bilik yang baik-baik..
Hope kitorang dapat jadi kawan baik..
Kat bawah ni ade beberapa keping gambar yang sempat aku
tangkap ngn kengkawan bilik aku sepangjang induksi berlangsung..



4 comments:

  1. selamat tinggal rossa...
    dirimu akan ku ingat selalu..
    cewah!!!
    aku plak yang lebih emo!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hey kak..
    anyway jmpe blog ni men2 tekan2..
    then jmpe..
    maoo gtaw..
    nina bkl junior akak aww..
    coz nina pn amik bisnes IT..
    hehe..
    26 mei dftr..

    ReplyDelete
  3. nk tnye best x kptm kl?
    n cmne hostel die erk??

    ReplyDelete
  4. dak kptm gak ye? aku pon sama

    ReplyDelete