Tuesday, 1 July 2008

I'm Back Guyz!

Salam everyone..
Yahoo!!!Finally i could online back..
Its been a couple of week i couldn't online coz my pc have some problem and need to repaired it.. Today i got my pc back..
Its seems like I should post all my activities during last week..
Actually im not doing much activities on last week..
Juz on last Wednesday and Thursday i went to Rawang(Bandar Tasik Puteri) to met my lil sis (Ezma)..
Actually on Wednesday I ask Afiiq to brought me there coz I dunno which way should I take to Bandar Tasik Puteri..
Luckly Afiiq know..Thz Afiiq..Kalo ko takde aku rasa sure hari Khamis tu aku sesat..hehehe




The Sweetest Day





Finally on last Thursday 26 June 2008 for the first I met my lil sis..
OMG!!!Kinda blurr at this time..
Actually im shy..Tp shy2 pon kena jumpa gak..
Bak kata pepatah yang paling tak disukai oleh my lil sis (Ezma) "Nak seribu daya tak nak seribu dalih"
So nak tak nak kena berdepan gak ngn dia..hehehe
I brought Mel,Noly,Ann and Ita too..
Perjalanan kitorng mmg gempaq la cz sepanjg perjalanan ke Rawang all my frenz wat lawak pandai kat dalam kereta tu especially Noly..Noly u are the best la!Kehadiran ko mmg memeriahkan lagi keadaan..hehehe
Kitorang sampai kat depan SMK Bandar Tasik Puteri tu around 12.50..
Then wait for my lil sis and her frenz kat luar sekolah tu...
Dalam kul 1.20 pm I saw my lil sis and her frenz walking out from their skool..
Aduh malu gila nak jumpa..hehehe..
Lastly kitorang pon makan kat kedai makan yang berdekatan..
Lps mkn tu juz jalan2 and sembang2 je..
Sempat2 gak lagi ber"camwhore" heheeh..
Kitorang bertolak balik ke Kl dlm kul 3.05 cam tu la..
Sekian..

5 comments:

  1. gi makan kat pasar malam tuh kew..??
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahah..mana ade lorh :)
    kat kdai mkn rasa ibu kot kalo tak slp aku :)
    hehehe..
    2nd day tu aku dh tak malu sgt la..
    hehee..

    ReplyDelete
  3. nape la kome mesti kene begamba dalam toilet..??
    trademark wanita2 ka..??
    hahaha

    ReplyDelete
  4. oit..
    bkn aku la yg bergmbr dlm toilet..
    yg bergmbr lam toi tu mel and adk angkat aku la..
    aku takde kene mengena..
    hahahah :)
    pe brg dlm toi..
    hahahah

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete