Monday, 16 June 2008

Aktiviti Dalam Minggu Ni and Dalam Minggu Lepas

15 JUNE 2008

Ni gambar aku kat depan kolej aku..
Kolej Poly Tech Mara..
Actually aku sje je nk test g kolej aku naik LRT..
Cz aku tak nk duk hostel..Lgpon rumah aku ngn kolej dkt je
so better aku naik transport awam je..
Perjalanan aku tuk sampai kat kolej
mengambil masa 50 min je..
Tambang pergi balik baru rm2..
Dari rumah nak ke stesen LRT aku bawak kereta and then park
je kat car park stesen Lrt..
So mmg jimat gila la..
Kalo duk hostel every month aku kena byr rm160 utk sewa..
Itu adalah satu pembaziran!!!hahaha
Lepas buat lawatan sambil belajar kat kolej aku ni dengan Fifi,
kitorang pon gerak ke Mid cz nk jumpa Mel ngn akak dia..







Mula-mula kitorang ingt nk tgk wayang tapi tak jadi lah coz takde
cte yg best la..
So drpd buang duit lebih baik tak yh tgk..hahaha
Kitorang pon jenjlan je kat Mid tu..
Smbil tu kitorg ber"camwhore" la byk2 coz nk market kat myspace..
hahaha..tak leh blah btl..
Dalam kul 12 lbh tu perut kitorg dh buat konsert AF..
So kitorg pon pegi la mkn kat The Chicken Rice Shop coz dh bosan la
asyik mkn McD,KFC,Pizza..
Suasana kat situ mmg gempaq la ngn suara kitorg..hahaha
Nak tau something tak??
Tgh shock2 mkn,ade sorg mamat hensem lalu..
Mamat tu Nubhan seh!!Fuh terkezut gila kitorg..
Nubhan jumpa kwn dia kat situ..
Kwn dia tu peramah gila..
Kitorg pon pe lg ambil peluang ni tuk tngkp gmbr ngn dia..
Mmg gempaq la..
CAYALAH NUBHAN!!! :)





Ni plak antara gambar aku ngn Mel and kk dia..






12 JUNE 2008



Hari Khamis lps Raudhah ajak aku , Mel and Ann pegi
Sg Buloh coz nk antr barang kat adik dia..
So kitorng pon ikut jela..
Nak tau pe jd sepanjang perjalanan ke Sg buloh tu??
Kitorg asyik sesat je!hahaha..
Klakar gile..
Tp kitorg tetap cool cr jalan yg betul..
Akhirnye sampai gak kat skul teknik adik Raudhah tu..
Bila dh sampai tu kitorg pon pe lagi..
Ber"camwhore" la cam biasa..
hahahaha..
Best gila!!!

Sebelum balik tu kitorg singgh makan kat KFC..
Time ni kat car park blakang bangunan KFC..
Walaupon perut dh wt konsert tp kitorg sempat posing!hahaha

Sekian... :)

0 comments:

Post a Comment